wegens de ziekte van mijn moeder

  • #1

    Ik ben een meisje uit Bonaire. Mijn moeder had een paar puisten gekregen en ze krabte de hele nacht en na een paar dagen hadden ze een bloedtest gedaan en krijgen wij te horen dat de lever niet goed is. 1 Januari werd ze heel erg ziek en ze kon niks eten ze geeft alles weer over ze hebben haar opgenomen in de ziekenhuis 14 januari hebben ze haar weer naar huis gestuurd en ze kon niet meer lopen en is heel zwak en heel erg afgevallen. 17 Januari werd ze weer ziek ze hebben haar weer opgenomen 1 dag erna werd ze naar Aruba gestuurd. We hebben haar gesproken en ze zegt dat de dokter haar kan helpen met de lever maar de nieren blijven voor altijd 38% werken ik maak me zorgen kun ze der mee veel leven met nier die 38% werkt.

    Reageer
    #2

    Ja, daar kan ze mee leven, waarschijnlijk wel met een dieet. Gaan de nieren achteruit, dan is er de nierdialyse en eventueel een donornier.
    Sterkte voor jou en je moeder en hopelijk komt het allemaal goed met haar.

    Reageer
Reageer op: wegens de ziekte van mijn moeder


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief