pijn in eileiders?

 • #1

  Hallo allemaal

  Ik heb mij aangemeld omdat ik een vraag heb over pijn in mijn eileiders. misschien herkent iemand dit...
  Ik heb al enige tijd pijn rond mijn eileiders.
  Het zeurt en steekt. Maar ook vooral na een orgasme is dit erg pijnlijk. Herkent iemand dit?

  gr. Miss cadillac

  Reageer
  #2

  Hoe weet je dat het je eileiders zijn?

  Chlamydia, de geslachtsziekte geeft verklevingen aan de eileiders, maar of je dat kunt voelen, dat weet ik niet.

  Reageer
  #3

  weet dat op die plek mijn eileiders ergens zitten,maar vandaar ook mijn vraagteken erbij. Het is dezelfde pijn als ik een ovulatie heb,maar dan constant en heviger.
  Een soa is het zeker niet! Heb al onderzoeken gehad voor buitenbaarmoederlijke zwangerschap, verklevingen en cystes e.d.maar ze kunnen niks vinden... vandaar de vraag of iemand dit ook al eens heeft gehad en zo ja wat er toen bij hun 'mis'was..

  Reageer
  #4

  Het gebeurt het regelmatig bij vrouwen met langdurig bestaande buikpijn dat onderzoek geen afwijkingen opleveren, of dat een afwijkende bevinding de klachten niet kan verklaren.

  U hebt pijnklachten in uw buik die u in uw dagelijks leven hinderen, maar waarvoor de arts geen duidelijke oorzaak vindt.

  Het is belangrijk dat u zich realiseert dat de afwezigheid van afwijkingen niet betekent dat u geen pijn kunt voelen, dat u zich aanstelt, of dat de pijn ‘psychisch’ is. Pijn is iets wat u voelt en beleeft en wat kan bestaan zonder duidelijke verklaring. Uit onderzoek en ook uit ervaring weten we dat het bij chronische buikpijnklachten waarvoor geen oorzaak gevonden wordt, zinvol is om verder te kijken. Dat betekent dat het verstandig is de gevolgen van de pijnklachten voor uw dagelijks functioneren te onderzoeken, en tegelijkertijd na te gaan of er bepaalde situaties in uw leven zijn die mogelijk samenhangen met de pijnklachten. Ook betekent dit soms, afhankelijk van uw klachten,
  medebeoordeling of behandeling door andere hulpverleners, zoals een fysiotherapeut, een diëtiste, een maatschappelijk werker, een psycholoog of een seksuoloog.

  Bij onderzoek naar gevolgen van de pijn kunnen vragen naar voren komen als: Bent u tengevolge van uw pijn meer gespannen? Hebt u stemmingsproblemen zoals depressiviteit of overmatige angst? Hoe gaat het thuis? Gebruikt u medicijnen, drugs of overmatig alcohol? Wat zijn de gevolgen van uw pijn voor uw werk of andere verplichtingen? Bij de vraag of er bepaalde situaties zijn die samenhangen met de buikpijnklachten kan gedacht worden aan stress, relatie- of andere problemen, maar ook aan negatieve (seksuele) ervaringen in het verleden. Hoewel zij geen oorzaak van de pijn hoeven te zijn, kunnen zij de pijnbeleving wel degelijk beïnvloeden.

  Reageer
  #5

  Dank je voor je antwoord. Er wordt ineens een hoop duidelijk. Negatieve ervaringen uit het verleden....

  Reageer
  #6

  Wat naar voor je... Sterkte gewenst.

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
Reageer op: pijn in eileiders?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief