Topic verschijnt niet?

  • #1

    Beste
    Ik heb twee maal geprobeerd iets in het forum 'keel' te plaatsen, maar ik zie het maar niet verschijnen. Duurt het het even voor het er staat of..?
    Dank je alvast!

    Reageer
    #2

    Soms werkt het forum even niet goed.
    Stel je vraag gewoon maar onder dit topic.

    Reageer
    #3

    Ok, dus in oktober begon het met een kleine verdikking in de wang links en een verdikt gevoel onder de tong links. Net een tand laten trekken links, dus gevraagd aan de tandarts, maar die zag niets mis. Ging maar niet over en trok ook door langs de kaaklijn. Huisarts dacht dat het van de getrokken tand (tandvlees) kwam en gaf bacteriële mondspoeling, maar hielp niet. Vervolgens naar de kaakchirurg geweest omdat het misschien vanuit de kaak kwam, maar die zag ook niets. Ondertussen is het ook mijn keel in, dat verdikt gevoel, en doet het ook pijn. Er staan nu ook nog meer 'bobbeltjes' achterin mijn keel dan toen ik bij de huisarts was. Die deden toen ook geen pijn, maar nu wel. Wat zijn die bobbeltjes? Soms ook vreemde smaak die ervan afkomt. Dat is al sinds het begin zo.

    Reageer
    #4

    De bijlage wilde niet. Poging 2

    Bijlagen:
    Reageer
    #5

    Weet u een antwoord op mijn vraag aub?

    Reageer
    #6

    Ik zou het zo helaas niet kunnen zeggen. Ga ermee terug naar de huisarts

    Reageer
Reageer op: Topic verschijnt niet?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief