Bult

  • #1

    Ik heb afspraak gemaakt bij de huisarts en ze heeft zalf voor mij voorgeschreven ik heb die zal paar werken gebruikt maar zie geen verandering in komen dan heb ik pillen gekregen maar zie nog steeds geen verschil na dat heb ik soa test gedaan maar alles was in orde momenteel weet ik niet meer wat ik moet doen

    Bijlagen:
    Reageer
    #2

    Terug gaan naar de huisarts.

    Als die niet weet dat de voorgeschreven zalf niet werkt,kan hij of zij ook niks anders voorschrijven of je door verwijzen naar een specialist.

    Neem bij klachten over/problemen met voorgeschreven medicatie altijd weer contact op met de arts die het voor heeft geschreven. Dan blijft ook je dossier compleet en weet de arts bij een volgende keer dat deze medicatie/zalf bij jou niet gewerkt heeft.

    Reageer
    #3

    Kan ik niet gewoon afspraak maken bij de gynaecoloog

    Reageer
    #4

    Als je in Nederland woont,ben je een verwijzing van de huisarts nodig.
    Tenzij je al bij een gynaecoloog onder behandeling bent, dan kun je proberen of je zelf een afspraak kunt maken zonder nieuwe verwijzing.

    Reageer
    #5

    Kan dit de reden zijn dat ik vorige maand niet ongesteld ben geweest

    Reageer
Reageer op: Bult


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief