Angst over ontlasting 3

  • #1

    Hallo allemaal,

    De laatste paar dagen is mijn ontlasting donkerder van kleur. Ik ben sinds kort wel aan de lijn en eet gezonder. Nu ben ik bang dat de donkere gedeelten zwarte ontlasting is met bloed. Ik ben hypochonder dus zie het zelf niet helemaal reëel. Voor mij is het al snel zwart. Graag jullie reactie.

    [blockquote]BBCode you used is not allowed.[/blockquote]klien.jpg"]

    Bijlagen:
    Reageer
    #2

    Ik kan geen zwart ontdekken. Het is allemaal bruin

    Reageer
    #3

    Fijn om te horen. Door mijn hypochondrie zie ik echt dingen die er niet zijn. Wordt er zo moe van. Mag van de huisarts niet meer naar de psycholoog omdat ik al meerdere trajecten heb gevolgd en aan de medicatie wil ik ook niet. Maar dit is ook geen leven. Ben dagelijks met mijn lijf bezig en dat al een jaar of vijf.

    Reageer
    #4

    Dan zou ik er toch maar eens over na gaan denken om toch medicijnen te gaan gebruiken

    Reageer
    #5

    Mijn hypochondrie speelt weer erg op. Mijn ontlasting is al dagen niet hetzelfde. Vanochtend was het deze kleur. Zit hier nou een rode gloed over of zie ik rood door mijn hypochondrie. Ben zo bang dat er bloed bij zit. Ik ben ten einde raad. Krijg nu natuurlijk ook buikpijn, maar dat komt waarschijnlijk van de stress. John wil jij nog een keer antwoorden alstublieft.

    Bijlagen:
    Reageer
    #6

    Niks geen rood te zien

    Reageer
    #7

    Bedankt John. Wat vind jij, ik heb nu enkele dagen verschillende kleuren bruin gehad van donker tot licht. Heb veel stress en ben ook bekend met PDS en dus ook flink hypochonder. Kan ik stoppen met het nakijken van mijn ontlasting. Ik zit er nu elke dag met een vergrootglas bovenop. Ik merk dat des te meer ik er mee bezig ben, des te erger alles wordt.

    Reageer
    #8

    je moet er zeker mee stoppen! Je wordt er alleen maar onrustig en angstig van

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Nogmaals bedankt! Ik ga er maar mee stoppen. Het liefst hou ik het in de gaten, omdat ik bang ben dat er iets mis is. Maar ik ga er nu toch echt mee stoppen.

    Reageer
    #10

    Hoi john
    Ik ben ook bang om ziek te worden. Heb ook allerlei klachten. Ik val af , donkergroenige vettige ontlasting, pijn in me rug enz... heb bloedonder zoek gehad, ik zat net op een randje met de bilirubine. Maar heb anderhalf jaar geleden met corona in ziekenhuis gelegen, 4 weken in coma. Ook daar scans van organen en foto's gehad en bloed onderzoeken, hebben niks ergs ontdekt. Ik denk wel dat als er iets ergens kwaadaardigs gezeten zou hebben, dat ze dat ontdekt zouden hebben. Ik beb na het ziekenhuis nog een paar keer een check gehad van het lichaam met een jaar geleden een ct met contrastvloeistof van de thorax en organen en weer geen bijzonderheden. Ik dacht dan ga ik een full body scan doen. Full body scan mri gedaan 5 dagen geleden met contrastvloeistof. Niks ernstigs of kwaadaardigs te zien. Alleen een cyste op de nier. Ik heb er wel veel stress van, want waar komen die klachten dan vandaan. Ik moet wel zeggen dat ik afentoe wel doorsla met voeding eten. Eet geen suiker meer en alles waar suiker in zit probeer ik zoveel mogelijk te vermijden. Drink alleen water ,thee en koffie. Eet ook niet zoveel. Wel gewoon. Maar ben wel afgevallen, je kan me botten zien. Heb wel ook last van me bovenbuik, maar die 5 dagen geleden nog nagekeken. Ik ben wel een hyperchonder. Maar snap er niks van. Kan stress dit allemaal met je doen?

    Reageer
    #11

    Stress en angst kan heel veel problemen/klachten opleveren.
    Misschien is het goed om eens naar en diëtiste te gaan en je voedingsgewoonten onder de loep te laten nemen. Wellicht kan die een gericht voedingsadvies geven

    Reageer
Reageer op: Angst over ontlasting 3


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief