Ontstoken amandelen

  • #1

    Goedeavond,

    Meer dan 3 weken geleden ben ik goed ziek geworden.
    - Koorts
    - keelpijn
    - opgezwollen amandelen
    - slikklachten
    - spierpijn
    - vermoeidheid

    Deze klachten keren jaarlijks terug. Van mijn huisarts krijg ik antibiotica en na 4 a 5 dagen ben ik beter.

    Deze keer was mijn huisarts op vakantie. Ik belde de huisartsenwachtpost en deze wimpelde mij af aan de telefoon. Ik kon heus wel wachten tot mijn huisarts terug is. Ik ben in totaal 10 dagen goed ziek geweest en dacht de amandelontsteking zelf te hebben overwonnen.

    Nu 3 weken later ben ik nog steeds vermoeid. Sinds vandaag zijn mijn amandelen weer opgezwollen. Ik heb geen slikklachten en voel me ook niet ziek (enkel heel erg vermoeid). Mijn stem is ook weer veranderd.
    Gisterenavond heb ik ook enorme steken gehad in mijn linkerschouder. Vandaag overdag ook nog, maar minder. De steken komen en gaan. Nu is het meer een brandend gevoel op die plek.

    Heb ook een zelftest gedaan op corona maar die is negatief.

    Wat kan het zijn?

    Bijlagen:
    Reageer
    #2

    Ik neem aan dat je huisarts nu toch weer terug is. Dus morgen de huisarts of diens vervanger bellen

    Reageer
    #3

    Dankjewel voor je antwoord.

    De huisarts is inderdaad inmiddels terug. Ik maak morgen een afspraak maar dacht misschien hier al een mogelijke verklaring te kunnen vinden.

    En eerlijk gezegd sinds ik zo ben afgewimpeld bij de huisartsenwachtpost heb ik het gevoel dat ik mezelf aanstel. Daarom dacht ik als het vanzelf overgaat mss gwn even af te wachten.

    Reageer
    #4

    Het zijn terugkerende klachten en je hebt er toch last van. Dus reden om naar de huisarts te gaan. Misschien ook goed om naar de KNO arts te gaan omdat de klachten telkens weer terug komen

    Reageer
Reageer op: Ontstoken amandelen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief