Hoofdpijn

  • #1

    Ik heb al 5 weken last van lichte, doffe hoofdpijn aan één kant met soms uitstraling naar de slapen, kaak, nek/schouder/rug. Ik ben ontzettend hypochonder/cyberchonder, en nu heb ik mijzelf er van overtuigd dat ik een hersentumor heb. Twee verschillende huisartsen zeggen dat dit absoluut niet ter sprake is, en mijn bloedonderzoek was perfect. Nu heb ik sinds een week last van fasciculaties (kleine spiertrekkingen) in rust. Ik maak mij hier erg veel zorgen over, en zie het niet meer zitten. Wat is dit? Een gevolg van continu stress en angst? Of toch van een hersentumor? Ik hoop graag een reactie te krijgen hierop.

    Reageer
    #2

    Hoi,

    Maakt niet uit of je hypochonder bent, vraag een verwijzing voor de neuroloog.

    Zeg dat je klachten hebt. En dat je daarom die hulp wenst. Bv mri.

    Ik dacht zelf dat ik alleen hoofdpijn had, nam het niet serieus. Heb ook stress. Maar was sinustrombose. Was toeval dat ze toch een mri deden. CT was schoon, mri niet.

    Als er niets uitkomt, zoek naar ontspanningstechnieken. Laat het dan los.

    Reageer
    #3

    Dat is dan een gevolg van de angst en de spanningen

    Reageer
Reageer op: Hoofdpijn


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief