Witte aanslag op tong

  • #1

    Beste allemaal,

    Ik zit met een vraag en ik ben hiervoor ook al langs de huisarts geweest maar ik vind het gewoon een beetje vaag en ik hoop dat ik van iemand anders misschien ook nog tips of advies kan krijgen.

    Ik merk dat ik de laatste tijd nogal een witte tong heb. Eerder is het mij ook nog niet echt opgevallen en vroeg mij af wat dit kan zijn. Regelmatig heb ik wel last van een brandend gevoel in de tong of keel en heb eigenlijk geen idee of dit verband heeft met elkaar. Ik zelf vind mijn tong er eigenlijk heel vies uitzien. Ik gebruik verder geen andere middelen dan tandpasta en ik rook ook niet. Kan iemand mij helpen?

    Groetjes Nathalie

    Bijlagen:
    Reageer
    #2

    Ik kan niets bijzonders aan je tong zien

    Reageer
    #3

    Wit beslag op de tong kan te maken hebben met slechtere spijsvertering. Had het vroeger, toen ik onder andere kaas at.

    Reageer
    #4

    Ik merk dat mijn tong steeds geirriteerd aan blijft voelen. Soms alsof er een soort laag op mijn tong zit. Ik doe er verder niks geks mee maar het is wel een vervelend gevoel waar ik heel graag vanaf zou willen. Heeft u nog tips?

    Ik heb niet het idee dat ik hiermee naar de huisarts of iets kan gaan omdat ik niet zou weten wat zij eraan zou kunnen doen.

    Groetjes!

    Reageer
    #5

    Ik kan echt niets raars of vreemds zien aan je tong

    Reageer
Reageer op: Witte aanslag op tong


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief