Bloed in ontlasting? Helicobacteri

  • #1

    Hoi ik heb een vraagje misschien kan iemand mij helpen, ik heb helicobacteri opgelopen en ben al klaar met mijn 2 weken kuur..(panclamox)nou zit het zo dat ik dus nu een omeprazol voor 1 maand moet slikken, smiddags heb ik niet echt last maar op zijn momenten wel last van steken etc ook in de avond kan ik weleens buikpijnen weer krijgen die voelen zo niet fijn.
    Nu loop ik ook al 2 dagen met een misselijk gevoel.
    & Ik heb hypochondrie.
    ik heb ontlasting gehad waarbij ik wat bloed zag dit is de 2e x de eerste x zag ik wat bloed OP mijn ontlasting zo weinig als een theelepeltje, nu gemengd in mijn ontlasting! Help! Dit is alleen in het laatste stukje van mijn ontlasting te zien. Dat moet ik wel melden. maar ik ben zeer angstig moet ik nu een gastroscopie aanvragen? Is dit een waarschuwing voor iets ergers? Ik zou graag mijn leven terug willen zonder angst en last van mijn maag..

    Reageer
    #2

    Heb je last van aambeien?

    Reageer
    #3

    Hier foto

    Bijlagen:
    Reageer
    #4

    Geen idee? Mijn ontlasting is wel hard?

    Reageer
    #5

    Als het bloed is, dan moet het van een aambei zijn. Maar dan zou ook het water ion de pot moeten kleuren. Wat heb je de afgelopen 2 dagen gegeten?

    Reageer
    #6

    Kijk dan eens of je een aambei hebt

    Reageer
    #7

    De afgelopen dagen heb ik watermeloen gegeten en yoghurt met wat jam.. een avond maaltijd met wat bami? Smiddags gewoon een bruin broodje niet teveel.

    Ik heb soms wel een jeukend gevoel bij mijn anus.
    Maar nooit gedacht aan aambeien omdat ik altijd dacht dat je daar veel last van zou moeten hebben.

    Ik ga het laten onderzoeken danku vriendelijk??

    Reageer
Reageer op: Bloed in ontlasting? Helicobacteri


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief