Tumor rug ?

  • #1

    Hoi John,
    Hopelijk kan je me helpen.
    Ik heb al een tijdje het gevoel dat er iets zit in mijn ruggenmerg, ik denk zelf aan een tumor. Ik voel iets in mijn rug als ik erop lig?
    zou je überhaupt een tumor kunnen voelen?
    Hopelijk kan je me verder helpen
    Groetjes

    Reageer
    #2

    Hoe oud ben je?

    Reageer
    #3

    Je hebt vaker angsten voor ernstige ziekten heb ik gezien. Misschien is het verstandig om daar eens mee naar de huisarts te gaan.

    Reageer
    #4

    Hoi John,
    Ik ben 19. Ik heb al eens tegen de dokter verteld waar ik bang voor ben bijvoorbeeld en dat was een erg slecht idee. Sindsdien nooit meer serieus genomen. Ik ben dan misschien soms bang voor ziektes maar dat betekend toch niet dat ik het niet zou kunnen hebben? Ik voel een grote druk in mijn rug helemaal onderin.. denkt u dat dat een ruggenmerg tumor kan zijn? Het is echt in het midden van mijn rug op mijn ruggengraat. En kan je zoiets voelen? Ik maak me echt zorgen omdat alles wat op internet staat beschreven over een ruggenmerg tumor ik ook ervaar..

    Reageer
    #5

    Op jouw leeftijd is dat toch wel zeer onwaarschijnlijk. Ga dan maar met de klacht naar de huisarts

    Reageer
Reageer op: Tumor rug ?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief