Te dun. Vraag aub

  • #1

    Hoi,

    Ik heb eigenlijk mijn hele leven al ondergewicht. Als kind vaak met m’n ouders naar het ziekenhuis geweest voor onderzoeken omdat ik altijd te klein en te licht was. Ook at ik njet veel. Dit is eigenlijk gewoon zo gebleven. Ik merk dat ik er soms echt angstig en paniekerig van wordt. Is het mogelijk dat dit gewoon je bouw is? Ik ben heel tenger gebouwd. Ik ben nu 25 jaar 1,60 en weeg 38kg. Ik eet ook niet zo veel, altijd al zo geweest. Ben verder wel gezond. Als ik angstig ben of gestresst dan verdwijnt m’n eetlust ook dus dat is al helemaal niet gunstig.

    Mijn vraag js het mogelijk dat dit gewoon je bouw is? En wat kan ik doen om meer te kunnen eten in gewicht aan te komen?

    Reageer
    #2

    Je zou met een diëtiste naar je voeding kunnen kijken om aanpassingen te doen

    Reageer
    #3

    Merk dat als ik me zelf onderdruk zet en echt veel ga eten (dan ben ik ook echt misselijk) dat ik dan wel aankom, maar gaat langzaam.
    maar is dit iets wat vaker voorkomt? Dat je ‘gewoon’ tenger bent zonder dat het jets ernstigs is?

    Reageer
    #4

    Het zou kunnen

    Reageer
    #5

    Bedankt John!

    Reageer
Reageer op: Te dun. Vraag aub


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief