Duizelig/licht/vermoeid uiteenlopende klachten help!

  • #1

    Hallo ik ben Melissa,

    19 jaar en ben inmiddels 6 maand onderweg met allerlei klachten. Ben in het ziekenhuis geweest voor een mri/ neurologisch onderzoek gehad en bloed is getest. Tot nu toe niks gevonden.
    kan iemand mij misschien helpen met mijn klachten of iniedergeval herken/ tips/ welke kan ik het zou moeten zoeken? Ben inmiddels radeloos
    Ik denk aan Lyme, maar uit nl bloedtesten kwam geen lyme. evenwichtsorgaan? iets in die richting maar klachten zijn erg uitlopend. en weet niet goed wat ik er mee aan moet:
    exteem vermoeid, slap in lichaam, spier zwakte, benen voelen raar onder lichaam, stand van hoofd voelt anders op nek, rupijn, tintelende benen, gewichtstoename onverklaarbaar, licht/zwevend gevoel in lichaam, niet meer ongesteld, duizelig, slap in auto, vaak opgezette lymfeklieren,geen straling van beeld kunnen verdragen gelijk misselijk en duizelig.

    Kan iemand mij misschien helpen en herkend dit ?
    Ik ben radeloos. Tips/ reacties/ herkenningen zijn erg welkom.

    Reageer
    #2

    Heb je last van angsten/stress/spanningen?
    Doe eens de test op:
    https://www.dokter.nl/zelftesten/hyperventilatietest/

    Reageer
    #3

    Ik heb de test gedaan, maar ik denk niet dat het hyperventilatie is. Mijn lichaam voelt ook elke dag anders. Waar kan dat van komen??

    Reageer
    #4

    Wat was de score?

    Reageer
    #5

    Ik heb de uitslag niet gekregen maar heb vaak nooit kunnen invullen.. ik denk toch dat het van medische zaak is. Heeft u enig idee waar ik moet zoeken betreft ziektes/ diagnoses ??

    Reageer
    #6

    Heb je veel stress of spanningen?

    Reageer
    #7

    Wel over het feit of het nog goed komt, verder niet heb helaas moeten stoppen met school/ stage en werk. Dus doe niet veel meer en het verbeterd niet..

    denkt u niet dat het meer medisch is ?

    Reageer
    #8

    Ook omdat ik extreme vermoeidheid heb, en erg slap ben telkens het gevoel voor flauwvallen en dat de hele dag door. Ik ben al bij de fysio geweest voor ademhaling op advies van huisarts voor de zekerheid maar die heeft niks kunnen aanmerken op mijn ademhaling vandaar dat ik hyperventilatie uitsluit.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Wat is je lengte en je gewicht?

    Is er ook naar je schildklierwaarden gekeken?

    Gebruik je medicijnen of drugs?

    Reageer
    #10

    Ik ben 1,65 en weeg 60 kilo. Naar mijn schildklierwaarde is niet gekeken volgensmij. Ik gebruik geen medicijnen behalve paracetamol en gebruik geen drugs. Rook en drink ook niet.

    Reageer
    #11

    Ik ben wel aangekomen, in 2/3 maand 7 kilo!! Zonder abnormaal eten. Hier schrok ik van aangezien ik altijd 53 kilo woog

    Reageer
    #12

    Ook word ik niet meer ongesteld, ben niet zwanger. Erg vreemd allemaal

    Reageer
    #13

    En als toevoeging kan ik opeens niet meer tegen auto rijden, scooter rijden etc ook slecht tegen straling van beeldschermen

    Reageer
    #14

    Heb je erge schommelingen in je gewicht?

    Reageer
    #15

    ja de laatste maanden wel ! En onverklaarbaar ik eet of drink hetzelfde.

    Reageer
Reageer op: Duizelig/licht/vermoeid uiteenlopende klachten help!


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief