In het zonnetje ?

  • #1

    Vandaag precies een jaar geleden kwam ik voor het eerst hier op het forum terecht, omdat ik na een blessure er met mijn huisarts even niet uit kwam.

    En wat ben ik blij met het advies wat ik toen hier gekregen heb! Niet alleen die ene keer, inmiddels ben ik  nu tijdens mijn langzame herstel " vaste klant " op het forum.

    Daarom wil ik John graag even zo in het zonnetje ? zetten! En hoop dat als er meer mensen zijn die dit lezen, ze ook een leuke reactie achterlaten!

    John, heel erg bedankt voor al je advies, steun en goede raad het afgelopen jaar!!!! Op moeilijke momenten maakt dat echt even het verschil. Ik heb diep respect voor je hoe je elke dag weer geduldig iedereen te woord staat en alle vragen beantwoord. Want ik kan me voorstellen dat je ons af en toe achter het behang kunt plakken....... Nogmaals heel erg bedankt voor al je hulp!!

    Groetjes Suus?

     

     

    Reageer
    #2

    bloos bloos.. Dank je wel. Nog ff en ik loop naast mijn schoenen

    Graag gedaan. Altijd fijn om ter weten dat ik iemand kan helpen

    Reageer
    #3

    Hahaha, na een het een jaar met mij te hebben uit gehouden, heb je wel een extra complimentje verdiend!?

    Zeker omdat je nog niet van me af bent?

    Reageer
    #4

    Zo had ik het nog niet bekeken ?
    ????

    Reageer
    #5

    Hahaha, sorry!!?

    Maar het is gemeend hoor! Ben echt super blij met je hulp en steun!

    Zeker nu de stress weer toeslaat?

     

    Reageer
    #6

    Nog een paar dagen volhouden

    Reageer
    #7

    Ook namens mij. Zelf ook al geruime tijd actief op het forum. Al sinds 2016 volgensmij. En al die tijd heeft John me heel goed geholpen met alles en is het forum voor mij onmisbaar geworden en kan ik er altijd terecht als ik hulp nodig heb van John. Het lijkt me best vermoeiend (niet in negatieve zin bedoelt) om iedere dag op ieder topic te reageren dat wordt gestart. Ik zie ook dat de medische supervisie door de heer Mulder wordt verzorgd. Werk je samen met hem John? Of behandel je alles in het forum echt helemaal zelf? Lijkt me veel werk. In ieder geval ook van mij een bedankje net als van Suzan.

    Ik kan je net als Suzan denk ik ook niet beloven dat je van me af bent ? het is af en toe ook wel gezellig hier op het forum (bij de lichtere onderwerpen uiteraard)

    Reageer
    #8

    Dank je wel. En ook voor jou: graag gedaan
    Dr. Mulder houdt altijd een oogje in het zeil. Het forum die ik alleen. En nee, het is niet vermoeiend.

    "Ik kan je net als Suzan denk ik ook niet beloven dat je van me af bent"... dan kunnen we nog even vooruit

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Leuk dat je ook reageert, Rick!

    Als we nou dit topic af en toe een beetje in the picture houden, beseffen misschien meer mensen wat John voor ons allemaal doet?

    Reageer
Reageer op: In het zonnetje ?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief