Droge mond en witte droge tong!

  • #1

    Sinds enkele dagen heb ik last van een droge witte tong en mond ook mijn keel is zeer uitgedroogd ik drink veel water heel de dag ik doe een stresserende job heel de dag aan de telefoon.Ik heb wel al enkele maanden hartpalpitaties (heb ik hier meermaals uitgelegd) maar vraag me af of dit eigenlijk iets mee te maken heeft.Vanwaar zou die droge mond en tong komen met een pikante keel komen? Ik neem emconcor tegen hartkloppingen (11 jaar lang),zou het door de medicatie komen dat mijn mond zo droog is?

     

    Reageer
    #2

    Je neemt de medicatie al 11 jaar... dan zou je de klachten al veel eerder moeten hebben gehad.

    Reageer
    #3

    ok en vanwaar krijg ik zo een droge mond keel en zo een witte tong? Heel lastig...heb wel een vals gebit boven!

    Reageer
    #4

    Ook moeite met slikken heb ik nu ook...

    Reageer
    #5

    Stress/angst

    Reageer
    #6

    Maar toch is mijn tong volledig wit en droog komt dat door stress en angst?

    Reageer
    #7

    Is dit een schimmelinfectie?

    Bijlagen:
    Reageer
    #8

    Ik kan geen schimmelinfectie ontdekken.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Deze morgen naar huisarts geweest vond ook niks schreef me daktarin voor maar zei niks over een schimmel maar het blijft groeien zie foto.Wat is deze droge witte tong welke symptoom is dat,zeer droog , zeer lastig!

    Bijlagen:
    Reageer
    #10

    dit is van deze morgen gaat van kwaad naar erger precies

    Bijlagen:
    Reageer
    #11

    Ik zie amper verschil met gisteren. Het is naar mijn mening normale aanslag van eten en drinken. Ik denk dat je er toch goed aan doet om met de ziektevrees die je hebt naar een psycholoog te gaan.

    Reageer
    #12

    oke maar hoe komt het dat het zo wit is en uitgedroogd is zowel in de dag als s avonds dat heeft niks met ziektevrees te maken!?

    Reageer
    #13

    "dat het zo wit is en uitgedroogd" Ik kan dat niet herkennen. Ik zie een kleine vlek op je tong, maar zoals ik al schreef" dat wordt in de regel door eten en drinken veroorzaakt. Ook snurken of met de mond open slapen kan dat veroorzaken.

    Reageer
Reageer op: Droge mond en witte droge tong!


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief