Problemen met de Peroneuspees

  • #1

    Beste dokter,

    ik loop al 5 mnd met peesproblemen. De buitenkant vd enkel is al 5 mnd dik.

    Ik vraag me af, behalve in t gips leggen, want dan zit je daarna weer met revalideren, of t niet mogelijk is een injectie te proberen.Is het zinvol een fysio te raadplegen en welke oefeningen moet hij met mij doen? En ik las van een kinesiologen iets van golven? Wat is dat precies. Je word er moedeloos van, inmiddels loop ik met een kruk. Vooral s nachts voor het toilet en s ochtends is het een ramp. Ik loop echt heel raar. Hebben ze t vaker over wandelen en rennen, dat kan ik al maanden niet meer. S middags zit ik meestal te koelen op de bank want danloopt de voet weer verder op.

    Is dit herkenbaar, ik wil er zsm vanaf, wil leven, dit isniet fijn. Behalve  dat je energielevel er erg laag van word als je de hele dag moet dealen met een voet die niet wil lopen. Hij kon ook wel niet goed scharnieren.

    mvg

    Diana Pluis

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    n

     

     

     

    Reageer
    #2

    Bespreek de klachten met een fysiotherapeut

    Reageer
Reageer op: Problemen met de Peroneuspees


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief