Pijn op de borst

  • #1

    Mijn man (begin 30) heeft nu 2 maanden een zeurende vervelende pijn in de borst. Zowel links als rechts en ook in de nek en hals streek. Inmiddels 2 antibiotica kuren en prednison gehad maar de klachten blijven 24 / 7. We weten nu zelf niet waar we aan moeten denken. De klachten verergeren niet tijdens of na het eten. Iemand die het herkent?

    Reageer
    #2

    Bij welke arts / specialist is hij geweest? Welk onderzoeken zijn er tot nu toe gedaan?
    Heeft hij veel stress of spanningen?

    Reageer
    #3

    Tot nu toe alleen bij de huisarts. maandag is de prednison afgelopen en gaat hij weer terug want er is geen enkele verbetering. Dan gaan we vragen om verdere onderzoeken.

    Stress en spanning weinig. Stress begint nu wat te komen door de onduidelijkheid.

    Reageer
    #4

    Huisarts heeft longen geluisterd die klonken goed ook verergerd de klachten niet tijdens het ademhalen. Man heeft ook geen koorts gehad

    Reageer
    #5

    Als ze niet weten wat de oorzaak is, is het maar een gok of medicijnen helpen. Antibiotica en prednison zorgen voor verliezen aan vitaminen en mineralen. Antibiotica werken daarnaast ook verstorend op je darmflora. Naast doktersbezoek misschien nog advies vragen op natuurgeneeskundig gebied, om de hele gezondheid te verbeteren.

    Reageer
    #6

    Vraag een verwijzing voor de specialist

    Reageer
Reageer op: Pijn op de borst


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief