wazig zien 2 ogen

  • #1

    Sinds 2 weken zie ik heel wazig aan twee ogen. Ik kan het beeldscherm van de computer nauwelijks meer lezen en mijn telefoon kan ik helemaal niet meer lezen. Ik heb een lichte leesbril die ik af en toe droeg maar deze moet ik nu sowieso op om nog iets te kunnen lezen. Ik snap dat ogen achteruit kunnen gaan maar kan dat zo plotseling zo snel gaan? En wat kan ik het beste doen met deze klachten naar de opticien of naar de dokter?

    Reageer
    #2

    Ga naar een opticien en laat je ogen meten

    Reageer
    #3

    Soms kan er een aandoening achter zitten, zoals diabetes, een ontsteking enz.

    Voor een goede oogwerking en je hele lichaam zijn allerlei stoffen nodig; vitaminen, mineralen, vetzuren, aminozuren en andere stoffen. Denk aan stoffen als magnesium, vitamines A, B, C, D en E, zink, taurine, omega 3, antioxidanten enz. Sowieso belangrijk om goed voor je ogen te zorgen, zoals voldoende knipperen. Ook lichaamsbeweging is beter voor je ogen dan turen voor een scherm.

    Reageer
Reageer op: wazig zien 2 ogen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief