Kan al een week niet poepen

  • #1

    Beste,

    Ik weet dat het raar kan klinken maar ik ben echt heel jong en ben al sinds vorige week niet naar de wc geweest ik moet gewoon niet gaan en als ik moet gaan dan durf ik niet omdat het echt niet normaal veel pijn doet ik lig meestal te huilen op de wc ik heb ook de hele tijd heel erg pijn in me onderbuik en me rug ik kan ook niet naar de dokter want ik ben in een ander land en ik ben echt heel erg bang

    Kan iemand me helpen??

    Groetjes

    Reageer
    #2

    BESTE SAMIRA

    ik weet niet of ik je hiermee help maar je moet wel genoeg vezels eten en genoeg drinken

    Groetjes karel

    Reageer
    #3

    Je zou ook in het land waar je bent naar een dokter kunnen of naar de apotheek om een middel tegen verstopping te halen.

    Zorg in ieder geval zoals @ Karel aangaf:  voor voldoende voedingsvezels en drink minimaal 1,5 liter water per dag.

    Reageer
    #4

    Middelen die kunnen helpen zijn Colon Clean, waarin psyllium en inuline zitten. Het helpt om het volume van je ontlasting te vergroten en het te verzachten, waardoor je ontlasting makkelijker gaat. Ook appelvezels, lijnzaad en chiazaad kunnen helpen.

    Bij obstipatie kunnen ook tekorten spelen, zoals magnesium en vitamine B.

    Onze westerse wc's zijn eigenlijk niet zo goed en ze kunnen de stoelgang bemoeilijken. Eigenlijk zouden we moeten hurken. Een klein krukje of een squatty potty helpen de hurkzit een beetje na te bootsen, zonder dat je de bosjes in moet.

    Soms kan het ook moeilijker gaan als je in een andere omgeving bent.

    Reageer
Reageer op: Kan al een week niet poepen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief