Bekkenbodem-matje

  • #1

    Heeft iemand positief en/ of negatieve ervaring met het plaatsten van de huidige bekkenbodem matjes of de oplosbare Bekkenbodemmatjes die ze in België plaatsen?

    Reageer
    #2

    Er is recent via de TV van Radar uitvoerig behandeld
    Ik heb een adres voor je en dat moet dan via Tandor als hij zijn mail doorgeeft zend ik het hem en jij moet je dat ook bij Tandor melden zo kun je dan kontakt opnemen Heel interessant voot je .J

    Reageer
    #3

    Hoi J. dank je wel voor je reactie. Ja heb alle uitzendingen van Tros Radar gemist bekeken. En ben geschrokken van alle ellende die deze mensen eraan over hebben gehouden. Weet dat de matjes inmiddels veranderd zijn en daarom mijn vraag hier of iemand er al iets over kan zeggen. Mijn andere optie is oplosbare matjes en daarvoor ben ik dan ook op zoek naar goede chirurg in België. Zal zo even op de site van Tandor kijken. Dank je wel !

    Reageer
    #4

    Dat kan ook via [email protected]
    Vermeld in de mail dan wel even de link naar dit topic

    Reageer
    #5

    Heb aan Tandor adres gegevens gezonden het beste is ook te reageren voor uitwisseling gegeven welke mogelijk interessant zijn.

    Reageer
    #6

    Voor hen die info wensen tegen het plaatsen van Bekkenbodem matjes

    http://www.meshedup.eu/ is hier info te verkrijgen De basis gegeven voor vrouwen en voor mannen wordt er aan gewerkt ( bv Liesbreuk )

    Reageer
    #7

    Heb me inmiddels aangemeld bij meshed-up en ben via hun bij een gynaecoloog terecht gekomen hier in Nederland.
    Binnenkort operatie mbv bio-matjes. Hoef hier dus niet voor naar België

    Reageer
Reageer op: Bekkenbodem-matje


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief