Wond / wild vlees na ingreep ingegroeide teennagel

  • #1

    In december had ik last van een ingegroeide teennagel waarna deze door de huisarts is behandeld en een reepje is gesneden. Na ongeveer een maand was de wond genezen en was er een klein stukje wild vlees te zien. Hiervoor heb ik van de chirurg in het ziekenhuis Zilvernitraat gekregen om het aan te stippen. Dit moest ik 2 x per week doen en elke dag mijn voet onder de kraan/douchekop houden. Na een aantal weken begon het toch spontaan te bloeden nadat ik 's ochtends wakker werd. Na een aantal dagen zag de wond er weer rustig uit en ging ik terug naar de chirurg. De wond was er nog steeds en hij vertelde me dat ik nu een voet bad elke dag moet nemen. Helaas werkt dit niet goed en begint het weer een klein beetje met bloeden aan de zijkant van de wond. Heeft iemand hier ervaring mee met deze behandelmethode (dus het nat maken van de wond)? Ik heb het gevoel dat het bij mij juist niet werkt en de situatie verslechterd.

    Ik denk erover na om naar een andere ziekenhuis te gaan omdat ik nu al 2 maanden rondloop met een wond op mijn grote teen.

    Reageer
    #2

    Vraag dan aan de huisarts een verwijzing voor een second opinion

    Reageer
    #3

    Ik heb een ingegroeide nagel gehad en heb 1 jaar elke dag in de detol gezeten. Pas toen daarmee werd gestopt, groeide het dicht en is er nooit meer een probleem geweest.

    Dus ja, mijn ervaring is dat nat maken niet werkte maar de huid openhield.

    Reageer
    #4

    Inmiddels heb ik een oogzalf voorgeschreven gekregen tegen de wild vlees. Dit werkt wel goed maar er blijft toch een klein stukje van de huid open. Het lijkt erop dat de nagel nog ruimte nodig heeft om te groeien. Helaas kan ik ook nog niet met normale schoenen/sneakers lopen. Dit doet nog pijn bij het lopen.

    Reageer
Reageer op: Wond / wild vlees na ingreep ingegroeide teennagel


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief