vallen en niet meer kunnen rechtop staan

  • #1

    Beste,

    Zoudt iemand mij willen helpen?

    Ik heb een vraagje over de gezondheid van mijn nichtje van 7 jaar. Ik ben heel erg bezorg om haar.

    Sinds kleins af viel ze soms bij het lopen en stappen. Sinds enkele maanden viel ze bijna elke dag wanneer zij wandelde of liep en haar ouders dachten dat zij misschien een beetje lomp was en daardoor viel. Ze raakte nooit uit bewustzijn. Toen zij twee weken geleden het laatste viel, kon zij niet meer rechtop staan. Direct na het incident hebben haar ouders haar meegenomen naar het ziekenhuis. Ik ben niet zeker over wat de dokters hen gezegd hebben, maar ze hebben een klein snijdje gemaakt in haar dijbeen. Ze hebben blijkbaar een klein deel van haar adder genomen om dat in het labo te laten onderzoeken. Door die opperatie mag ze niet meer stappen en rechtop staan. De dokters vermoeden dat het probleem ligt aan de spieren. Ze wonen in Azie. In Azie maken de dokters soms fouten, ze geven echt weinig info over zaken, ze laten intentioneel veel testen uitvoeren voor het geld (zeker nu door corona ), ze nemen veel tijd vooraleer zij met de behandeling beginnen of nemen hun patienten niet serieus genoeg.

    Ik weet dat zonder echte consultatie het moeilijk is om daar iets over te zeggen, maar ik ben heel erg ongerust en daarom vraag ik hulp aan jullie.

    Weet iemand waarom dit gebeurt of wat het probleem is?

    Zoudt iemand mij kunnen helpen alstublieft?

    Met vriendelijke groeten

    AN

    Reageer
    #2

    Moeilijk om daar zo iets over te zeggen. Ik zou het echt niet weten

    Reageer
Reageer op: vallen en niet meer kunnen rechtop staan


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief