Ooglidrandontsteking last van

 • #1

  Ik ben ten einde raad, hieronder mijn verhaal.

  Begin 2014 ben ik begonnen bij een kledingwinkel als verkoopmedewerker, na enige tijd kreeg ik te horen dat ik vrij rode ogen had, ik merkte hier eigenlijk niks van. Ik ben toen diverse malen bij de dokter geweest voor oordruppels, zalfjes etc etc. Helaas geen van allen succes, waardoor ik ben doorverwezen naar het oogziekenhuis.

  Het oogziekenhuis concludeerde een ooglidrandonsteking ook wel blefaritis genoemd. Best wel vreemd want ik had noch last van geiriteerde ogen noch korstjes op mijn wimpers. Maar goed er was een oplossing, ik moest 2 maal daags een warm compres aanbrengen en dan nog de wimerranden masseren. Dit werkte goed integenstelling tot de oogdruppels.

  In 2015 was gelukkig de roodheid weg en ben ik ook ergens anders gaan werken. Helaas kreeg ik wel als klachten droge ogen en vermoeide ogen. Weer naar het oogziekenhuis geweest voor een schirmer test, hieruit bleek dat ik voldoende traanvocht aanmaakte dus ik moest verder gaan met de compres.

  We zijn nu al ruim 2 jaar verder en nog heb ik vaak last van droge/geiriteerde ogen. Het is een vaak vermoeid gevoel van de ogen met soms hoofdpijn. Heb eigenlijk veel geprobeerd van vitamine tot zalfjes maar niks blijkt echt te werken, het wordt alleen maar erger.

  Nu zou ik graag willen weten of er nog mogelijkheden zijn, heb gigantische stress door gekregen.

  Reageer
  #2

  Waarschijnlijk toch de blepharitis.
  Dus: 2 maal daags een warm compres aanbrengen en dan nog de wimerranden masseren.
  Of terug naar de oogarts.

  Als je cosmetica gebruikt die je ook hebt gebruikt toen je eerder de blepharitis had, kunnen de bacteriën dus ook in cosmetica terecht zijn gekomen en houdt je de infectie zo in stand.

  Reageer
Reageer op: Ooglidrandontsteking last van
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief