Online vragen stellen

  • #1

    Ik heb de laatste tijd veel last van droge ogen, en ik denk dat dit door mijn lenzen komt. Dus ik ging met mijn probleem naar de opticien met de vraag of hij er wat aan kon doen. Het lag aan mijn ogen was zijn oordeel.

    Daarna ben ik toevallig op wat sites gekomen waar ik vragen kon stellen (waren optiekwebshops).

    Bij [url=http://www.hansanders.nl]hansanders.nl[/url] kreeg ik een duidelijk antwoord: Er waren genoeg lenzen die extra zuurstofdoorlatend waren.

    Daarna kwam ik toevallig bij de website [url=http://www.fuva.nl]www.fuva.nl[/url], en ook hier vertelde ze dat er genoeg lenzen zijn die extra zuurstofdoorlatend zijn. Wat me wel echt werd aanbevolen was dat ik hiervoor naar de opticien ging.

    Wat denken jullie? Wat is jullie advies?

    Reageer
    #2

    Probeer andere lenzen of vraag aan de huisarts een verwijzing naar de oogarts.

    Reageer
    #3

    Mevrouw/mijne heren ,

    Op 13 december is er een oogimplantaat geplaatst in Frankrijk. Tot nog toe zie ik niet veel verbetering en zie regemmatig visjes voor mijn geopereerde oog.
    Begin februari wordt ik aan mijn tweede oog geopereerd. Mocht ik dan nog geen verbeteringen hebben aan het geopereerde oog is het dan wel verstandig om in het andere oog een oogimplantaat te laten plaatsen.
    Of is het mogelijk om aan het andere oog een normale staaroperatie te laten uitvoeren. En dan eventueel in Nederland.

    Met hartelijke dank,

    Mw J;M. van der Steen

    Reageer
    #4

    Ik denk dat je toch nog even geduld moet hebben. Het is net een week geleden. Je oog zal nog even moeten herstellen. Als het uiteindelijk geen resultaat heeft, moet je er inderdaad over nadenken of een implantaat voor het andere oog wel een goed idee is.
    Of er een "normale" staaroperatie kan worden uitgevoerd kan ik zo ook niet beoordelen.
    Het zou in principe in Nederland kunnen.

    Reageer
    #5

    Ik ben na de bevalling ingeknipt, die knip is ontstoken geraakt ik ben nu 6 weken verder en verga nog van de pijn. Kan het zijn dat de verkeerde hechtingen de oorzaak zijn geweest? Ik hoorde dat het paarse hechtdraad meestal voor inwendig word gebruikt dit zat bij mij uitwendig???

    Mvg

    Reageer
    #6

    Ik denk niet dat het door de "verkeerde" hechtdraad komt. Het is een infectie en die kan bij iedere wond optreden. Wat is er aan de infectie gedaan? Is de wond nog steeds ontstoken?

    Reageer
    #7

    De wond is open gesneden en nu moet ik zo vaak mogelijk spoelen. Het is nog wel rood maar zover ik kan zien is de push nu wel weg. Met diclofinac is het redelijk uit te houden nu qua pijn.

    Reageer
    #8

    Nog even geduld dan...

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Hoe kom ik af van een eeltbult op het oor van de voet? Ik heb al jaren een eeltbult onder mijn voet, die zat om een wrat die mu weg is. Elke keer als ik het wegvijl komt het terug en ik snap niet hoe.

    Reageer
    #10

    ga eens naar een pedicure en laat ernaar kijken en weghalen

    Reageer
    #11

    mijn man heeft in z'n bovenbeen een stent  in een stent gehad vanaf het begin klaagt hij dat ie die voelt te zittenn.

    Nu is het weer op die plek dicht en overwegen ze om een omleiding tedoen maar dat heeft ook nadelen voor als er weer een verstopping komt moet het been eraf zegt de specialist hij krijgt nu een looptraining maar dat hielp de vorige keer ook niet omdat hij ook pijn heeft als ie niet loopt.

    kunt u me raad geven alvast bedankt.

    Reageer
    #12

    Moeilijk om daar zo zonder enig onderzoek iets over te zeggen. Het is toch iets dat met de vaatchirurg besproken moet worden. Dat is de enige die hier met de dossierkennis iets over kan zeggen.

    Reageer
    #13

    Hebben we gedaan maar dan kom je thuis en heb je vragen zoals over 6  weken terug komen is het ondertussen niet gevaarlijk om zolang te lopen met een venauwing kan er geen bloedprop weg schieten of schadelijk voor zn voet

    dat was mn vraag eigenlijk zodat ik wat gerust ben

    alvast weer bedankt

     

    Reageer
    #14

    De chirurg maakt toch een inschatting van de risico's. Als er een redelijk risico zou zijn wacht hij geen 6 weken.

    Reageer
    #15

    Ik heb al jaren last oñderaan mijn borstbeen.Het is wel eens als tietze afgedaan.

    Sinds een pasr weken is het weer erger en vooral aan het einde van de middag.

    Geen extra last bij inspanning, ook niet bij het werken

    Ook heb ik fibromyalgie, zou het daarmee te maken kunnen hebben.

    Mijn rug is ook al jaren een probleem, nu vooral bovenin.

    Reageer
Reageer op: Online vragen stellen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief