Gekke klachten

  • #1

    Hallo, ik wil graag kijken of iemand hier iets meer van af zou weten. Ik ben 20 en ik heb de volgende klachten. Ik heb pijn aan mijn rechter oog, vaak een drukkende pijn achter het oog en het oog is droger dan de ander. Ik heb vaak als ik ga slapen dat het oog iets minder goed sluit dan het andere oog, ook heb ik aan die kant soms een beetje last van oorpijn en wat opgezette klieren onder de kaak/oor. Ik ben heel bang want deze symptomen lijken ook speekselklier kanker of misschien iets achter het oog. Knipperen kan ik gewoon maar het oog is gevoelig en ook bij de opticien was er te zien dat ik iets minder goed zie aan die kant. Ik ben bij de huisarts geweest die mijn oog oranje heeft gedruppeld daaruit bleek dat er een lichte beschadiging was van het hoornvlies waardoor ik druppels heb gekregen die enigszins een klein beetje helpen maar niet genoeg, ook een echo van de klieren in de hals en ook dat zag er niet onrustig uit. Ik ben toch bang voor speekselklier kanker of iets anders geks achter het oog. Ik weet niet of iemand het herkend en wat de tips zijn, ik hoor het graag .

    Reageer
    #2

    Iemand een idee?

    Reageer
    #3

    Je geeft zelf al de verklaring voor je klachten: je hoornvlies is beschadigd,zoals je huisarts heeft gezegd.
    Daardoor heb je de klachten aan je oog en daar reageren de klieren op.
    Met kanker heeft dat helemaal niks te maken.
    Voor verder onderzoek, informatie of eventuele behandel mogelijkheden zou je een verwijzing naar een oogarts kunnen vragen.
    Maar waarschijnlijk kan die op dit moment ook weinig doen,het zal vanzelf moeten genezen.
    En dat kan heel lang duren

    Reageer
Reageer op: Gekke klachten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief