Pijn rondom oog

  • #1

    Hoi goeiedag,

    Pijn aan 1 oog, linker oog. Heb al paar dagen een druk gevoel achter me oog, en pijn als ik rondom me oog erop gaat drukken. Ook bij me voorhoofd maar dan aande libker kant dus alles speelt aan 1 kant de pijn. Maar meest klacht is rondom me oog. Is dit een symptoom van een soort griep verkoudeidsklachteb of een kan het ook een andere oorzaak hebben waardoor ik toch naar de huisarts moet gaan. Ook met het dichtknijpen is het ook gevoelig. Het is niet rood of komt geen pus uit dus is geen ontsteking. Zou ik graag een reactie mogen.

    Bedankt alvast!

    Reageer
    #2

    Hoi,

    Het kan verschillende oorzaken hebben en om er achter te komen wat het bij jou is, is het waarschijnlijk handiger even naar de huisarts te gaan.
    Die kan het even goed bekijken,dat is via een forum wat lastig

    Reageer
    #3

    Ik heb ook verkoudsheidsklachten al paar dagen, kan het door dat komen misschien. Ik vraag me af welke verschillende oorzaken er zijn. Omdat ik me nu heel ziek voel en het weekend is komende dagen nog even niet langs de huisarts.

    Reageer
    #4

    Je had dan dus al een paar dagen de kans gehad om in ieder geval telefonisch contact op te nemen met je huisarts.....
    Die had dan kunnen bepalen of het nodig was geweest er even mee langs te komen.
    Ik zou dus als nog even bellen,misschienkun je nog medicatie ophalen om het weekend door te komen.
    Bij een verkoudheid kunnen je bijholten ontsteken,wat onder andere druk op je ogen kan geven.
    Het is hierboven ook al gezegd, een forum is soms heel handig,maar bij acute klachten kun je beter gewoon rechtstreeks bij je huisarts advies vragen.
    Die kan indien nodig, medicatie voorschrijven of beslissen dat het nodig is dat je even langs komt.
    Nu heb je dus het risico dat je in het weekend op de huisartsenpost terecht komt als je je slechter gaat voelen,terwijl dat niet had gehoeven als je gelijk even contact had opgenomen met je huisarts om te overleggen

    Reageer
Reageer op: Pijn rondom oog


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief