Ogen slechter 1 maand na nieuwe glazen

  • #1

    Beste,

    Vroeger heb ik veel lenzen gedragen maar ik wou overschakelen naar brillen. 2 jaar geleden heb ik 2 nieuwe brillen gekocht. Na 1 jaar merkte ik op da ik slechter zag en hebben ze mijn glazen vervangen. Nu weer na een jaar is mijn ogen weer slechter geworden ( met extra -0.5) ik heb beslist om volledig nieuwe brillen te kopen. Bij de opticien merkten ze op dat zelfs met de juiste afmetingen ik nog steeds aangaf dat ik wazig zag. Dus omdat mijn ogen snel achteruit gingen en ik wazig zag op hun toestellen, hebben ze mij aangeraden om naar de oogarts te gaan.

     

    Bij de oogarts vertelde ik mijn verhaal dat mijn ogen snel achteruit gaan en dat ik altijd wazig zie en dat ik snachts ook moeite heb met zien. Oogarts heeft helemaal niets gezegd en heeft gewoon mijn ogen gemeten en kwam zelfde afmetingen als die van de opticien. Hij zei verder niets. Ik heb dus dan toch maar nieuwe brillen gaan halen met die afmetingen.

     

    Nu nog niet een maand later merkte ik op dat ik weer slechter en slechter zie.

    Het is alsof de nieuwe brillen mijn ogen slechter hebben gemaakt. Hoe zou dit komen en wat kan ik hier aan doen?

     

    Met vriendelijke groeten,

     

    Joske

    Reageer
    #2

    Ik zou het zo helaas niet kunnen zeggen. Dit is dan toch iets voor de oogarts. Ga dus terug naar de oogarts

    Reageer
Reageer op: Ogen slechter 1 maand na nieuwe glazen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief