Accommodatiespasme

  • #1

    Ongeveer twee jaar geleden ben ik voor een nieuwe bril naar Hans Anders gegaan. Daar is na een heel gedoe (eerste meting gaf sterkte in de -4 aan, kreeg de bril en dat was helemaal verkeerd, toen nog een keer gemeten weer -4, toen nogmaals op een 'speciale manier' waar de juiste sterkte in de -2 uit kwam) toch de juiste bril uitgekomen. Tijdens dit hele gedoe werd mij heel nuchter als bijzaak verteld dat ik accommodatiespasme in mijn ogen heb, maar dat het nu allemaal wel goed zat omdat we nu de juiste sterkte hadden.

    Nu een jaar of 2 verder vertelde een kennis van mij toevallig dat hij ook accommodatiespasme had, maar dat hij daarvoor met speciale oogdruppels een onderzoek moest laten doen, en ook een behandeling moest volgen met atropine(?) oogdruppels.

    Daar schrok ik best een beetje van, want die opticien bij Hans Anders deed alsof het eigenlijk niets was, zeker niet iets wat behandeld zou moeten worden.

    Mijn vraag dus ook: is het serieus, en zo ja, wat zou ik er dan aan moeten doen? Naar de huisarts?

    Reageer
    #2

    Om te beginnen ga je dan eerst naar de huisarts. Die kan je dan doorverwijzen naar de oogarts

    Reageer
Reageer op: Accommodatiespasme


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief