Wanneer zijn pupilverwijdende oogdruppels uitgewerkt?

  • #1

    Vanmorgen ben ik bij de oogarts geweest. Rond 11 uur kreeg ik pupilverwijdende oogdruppels toegediend. Het is nu echter bijna half 8 in de avond en ik kan alweer sinds een paar uur normaal scherp zien van dichtbij, maar mijn pupillen zijn nog steeds heel wijd en reageren niet op licht. Verder stralen koplampen van auto's en andere felle lichtpunten heel erg uit, waardoor je een soort ster ziet (met stralen in alle richtingen) in plaats van een lichtpunt. Hoe lang duurt het voordat alles weer normaal is? Ik dacht dat dat na een uur of 4 wel weer uitgewerkt zou zijn... Er is toch niet iets mis gegaan, hoop ik?

    Reageer
    #2

    Het kan soms iets langer aanhouden

    Reageer
    #3

    Maar wat is dan normaal? Want het is nu intussen al meer dan 12 uur na het toedienen en de pupillen zijn nog steeds onveranderd wijd. Zouden ze te veel van het goedje kunnen hebben toegediend? Komt het wel eens voor dat iemand niet herstelt van die druppels?

    Reageer
    #4

    Dat komt eigenlijk niet voor. als je er morgen nog last van hebt, neem dan even contact op met de huisartspost

    Reageer
    #5

    Is het toch wel goedgekomen hoop ik Ronald?

    Reageer
Reageer op: Wanneer zijn pupilverwijdende oogdruppels uitgewerkt?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief