duizeligheid na te lang met ogen op ronde rand massagetafel gelegen

 • #1

  Ik heb sinds 3 weken last van hartkloppingen en angststoornis, maar had absoluut geen last van mijn ogen aangaande duizeligheid.

  Ik had afgelopen maandag een afspaak bij de masseur, waardoor ik dacht een keer lekker te ontspannen. Ik had in eerste instantie dan ook niet door dat ik met mijn ogen op de rand van dat open gat lag, omdat ik eindelijk dacht van heh, relaxed. Ik heb dus een half uur zo gelegen (ik had ook geen zin om te verleggen) en nadat ik van de tafel kwam had ik gelijk last van een waas in mijn rechteroog, klein beetje druk ook.

  Nadat ik thuis kwam keek ik op mijn telefoon en had gelijk door dat ik niet meer de lettertjes van mijn telefoon helder kon zien en gelijk misselijk en duizelig werd. Dit heb ik nooit eerder gehad. Nu heb ik nog steeds last en zelfs met eten, als ik eenĀ  lepel naar mijn mond breng en dus naar de lepel kijk, word ik duizelig doordat de lepel te dicht bij mijn ogen komt en gelijk geen trek meer heb in mijn eten. Alles wat te dicht nu bij mijn ogen komt geeft gelijk het effect van duizligheid.

  Het is nu echt problematisch aan het worden want hartkloppingen/ angststoornis en niet eten is een verre van gelukkige combinatie. Ik hoop dat iemand mij naar een oplossing hiervoor kan helpen. Alvast bedankt.

  Reactie
  #2

  Ga naar de dokter en laat naar je ogen kijken. Maar ik denk dat het alles te maken heeft met je angststoornis

  Reactie
  #3

  Misschien deels door de druk. Wat het een electrisch verstelbare massagetafel? Door het electromagnetische veld kan je ook raar in je hoofd en in je lijf worden. Denk verder bij je angstklachten ook aan de rol van je voedingspatroon en tekorten aan voedingsstoffen. Belangrijk is onder meer een stabiele bloedsuikerspiegel.

  Reactie
Reageer op: duizeligheid na te lang met ogen op ronde rand massagetafel gelegen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief