Openen oog moeizaam

  • #1

    Hallo, ik heb al een tijd last van mijn ogen en dan vooral het linkeroog.

    Deze wil vaak na het slapen, of wanneer ik de ogen een tijdje dicht heb gehad niet goed meer openen. Soms duurt dit eventjes en dan gaat ie weer open. Verder geen slijm oid waardoor het niet wil openen dan. T bovenste ooglid wil gewoon niet omhoog.

    Wel periodes ook last van slijm soms en Branderig gevoel, overgevoelig voor licht. Iemand een idee wat dit kan zijn?

    Bijlagen:
    Reageer
    #2

    Moeilijk om daar zo iets over te zeggen. Ga met de klacht naar de huisarts en laat ernaar kijken

    Reageer
    #3

    Top reaktie van John...knip en plak deze onder elke vraag aangezien dit op alle vragen het meest van toepassing is. Tevens kun je daarna deze site sluiten.

    Reageer
    #4

    @ Gerrit

    Soms is een verwijzing naar de huisarts het enige juiste antwoord. Het zou natuurlijk fijn zijn  als er aan de hand van een vraag en een foto een diagnose gesteld zou kunnen worden, maar helaas zal dat niet altijd lukken. Daarbij gaat het dan ook nog om een oog. Dan is het toch altijd verstandig om een naar de huisarts te gaan. Die kan dan wat onderzoek doen en /of het oog van naderbij bekijken.  Ik kan zo niet beoordelen of het een irritatie,een virale infectie, of een ander probleem is.

    Reageer
    #5

    @ John

     

    • Het is sws niet aan te raden om via deze site een diagnose te stellen, dat zou erg onverantwoord zijn. De vraag was dan ook niet om een diagnose maar of iemand enig idee zou kunnen hebben wat het zou kunnen zijn. Als reaktie daarop verwacht je dat mensen hun ervaringen delen en niet een antwoord geven als "ga naar de huisarts", dat kan immers diegene zelf ook wel bedenken, lijkt mij.
    • En voor wat de topic betreft ben ik zelf met soortgelijke klachten naar de huisarts gegaan en het enige wat hij deed was het op google opzoeken, waar ik bij zat, onvoorstelbaar. Ik wacht nu de rekening af...
    Reageer
    #6

    Ben bij de dokter geweest al maar die wist het niet, afgelopen week bij de oogarts geweest en ook die wist het helaas niet gelijk.. ze heeft een paar kleine testjes eerst gedaan en die waren goed. Nu doorverwezen voor een scan dus dat is weer even afwachten.

    Maar mijn vraag was idd omdat ik gewoon wou weten of iemand zou weten hoe en wat of het herkennen. Dat er niet gelijk te zeggen is wat het precies is begrijp ik 😉

    Groetjes

    Reageer
    #7

    Goedendag,

    Ik heb dit probleem nu ook en ben. Best een beetje bang omdat ik op internet van alles lees over verlamming en blind worden. Wat was uiteindelijk de diagnose? En bent u er nu van af.

    Reageer
Reageer op: Openen oog moeizaam


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief