Knipperend licht

  • #1

    hoi,

    ik was gisteren in de sport school en ik dacht dat het licht aan het knipperen was. Ik vroeg het aan een paar andere mensen of hun het ook zagen, maar ik was de enige... Ik dacht misschien als ik het film met mijn telefoon is het te zien, maar toen zag ik ook niks. Ik dacht dat ik gek aan het worden was. Ik heb ook wel vaker dat in mijn ooghoek het lijkt alsof het licht knippert maar als ik dan kijk knippert het niet.

    Heeft iemand enig idee wat dit is?

    groetjes.

    Reageer
    #2

    Ik heb net hetzelfde maar zonder inspanning. Bij het wakker worden heb ik nu voor de eerste keer heel subtiele flikkering van licht - net als bij een gsmscherm die heen & weer schakelt naar energiespaarstand. Ik denk onmiddellijk aan de verandering van de hartslag en dus de bloedtoevoer aan de ogen. Het heeft maar een paar minuten geduurd en was bijna niet zichtbaar.
    Misschien ben je ook een extra gevoelig persoon qua zintuigen.

    Reageer
Reageer op: Knipperend licht


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief