Deo in oog

  • #1

    Ik heb vanmiddag per ongeluk deo in mijn oog gespoten... gelijk mijn ook dichtgeknepen en uitgespoeld maar heet bleef prikken. Na 10 min. Verdween dit gelukkig, alleen leek het hierna alsof er veel meer adertjes in het oog zichtbaar waren. Vanaf een uur of 4 tot nu zie ik een beetje wazig met het desbetreffende oog. Gaat dit vanzelf weg of kan ik er beter even naar laten kijken?

    Reageer
    #2

    Koel je oog met een nat lapje. Wellicht is het raadzaam om ernaar te laten kijken

    Reageer
    #3

    Ik heb ik ook gaat die waarheid uiteindelijk weg?

    Reageer
    #4

    ik heb ook deo in mijn oog gekregen het prikt enorm

    Reageer
    #5

    Ja, ik heb er ook last van.

    Iemand nog tips?

    Reageer
    #6

    Naar de huisarts gaan

    Reageer
    #7

    Het is me ook overkomen, maar met de antwoorden hier, kon ik niet zo veel. Ik heb de huisarts gebeld en die heeft met vergiftigingscentrum gebeld. conclusie:

    Minimaal kwartier spoelen met lauwwarmwater. Daarna een kwartier laten rusten en daarna zou het wel weg moeten zijn. Zo niet --> terugbellen.

    De stoffen in de deo die ik gebruikte (rexona variant), zouden als het goed is geen schade aanbrengen aan het oog. Maar als je van dichtbij hebt gespoten, kan de druk wel schade veroorzaken, in dat geval, weer naar de huisarts bellen ๐Ÿ™‚

     

    Reageer
Reageer op: Deo in oog


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief