vaak plassen, geen blaasontsteking

  • #1

    hey hey, ik ben ten einde raad. Sinds Februari heb ik last van de symptomen van een blaasontsteking. Zo heb ik constant het gevoel dat ik moet plassen, druk in mijn onderbuik, plassen in kleine beetjes en ook snachts heb ik er veel last van ik kan soms wel 6 keer naar het toilet gaan in de nacht. Na het checken van mijn urine (meermaals) is er niets vreemd uit gekomen. Zat toen aan de antibiotica en nam uricran forte na een tijdje ging dit weg. Enkele weken later kreeg ik terug dezelfde klachten. En zo gaat het door tot nu altijd gaat het weg en komt het terug.

    Ik ben vorige maand naar een uroloog geweest heb daar enkele onderzoeken gedaan blijkt dat alles oke is. Hij heeft me een medicatie voorgeschreven voor een overactieve blaas en uricran deze bleek te helpen tot ik de klachten weer opdoken enkele dagen geleden. Nu ben ik weer langs de dokter gegaan en zei ze dat het medicijn zijn tijd nodig heeft om te werken maar het is inmiddels al 5 weken dat ik het inneem. Nu heb ik ook een voorschrift gekregen om naar de kinesist te gaan. Ik ben ten einde raad het lijkt of niemand me gelooft of me serieus neemt kan iemand me helpen? Want dit beïnvloedt mijn leven.

    Reageer
    #2

    Het kan door een overspannen bekkenbodem komen. Daarvoor zou je dan naar een bekkenbodemfysiotherapeut moeten gaan

    Reageer
Reageer op: vaak plassen, geen blaasontsteking


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief