Stoppen met incontinentiemateriaal?

  • #1

    Sinds het 6 maanden geleden onderweg falikant mis is gegaan gebruik ik incontinentiemateriaal als ik reis. Dat heb ik (gelukkig) nooit nodig gehad, dus denk ik er mee te stoppen. Iemand ervaring hoelang het duurt voordat je kunt zeggen dat het echt over is?

    Reageer
    #2

    Sorry Frank, maar het is mij niet duidelijk waarom je het bent gaan gebruiken. Ik bedoel wat voor inconsistentie henb je? En was het niet een eenmalig blaasprobleem, doordat die extreem vol was?

    Reageer
    #3

    Dank je Mieke De blaas was extreem vol dat kun je wel zeggen, het deed erg veel pijn. Dus dat zal wel de reden van de incontinentie zijn geweest

    Reageer
    #4

    Hoi Frank,

    Uit je verhaal kan ik opmaken dat het maar 1x mis is gegaan? Heb je vaker problemen met het ophouden van je urine?
    Als je het te lang ophoudt kan het altijd een keer mis gaan.. Maar dat wil niet meteen zeggen dat je incontinent bent.
    Hou oud ben je?
    Als het niet persé nodig is zou ik stoppen met het gebruik..

    Gr.
    R.R.

    Reageer
    #5

    Dank je RR,

    Ja dat hoop ik eigenlijk ook. Het was die ene keer en daarna ook niet meer, ik moest toen ook zo vreselijk erg, daar moet je niet aan denken.
    ik ben 47 dus dan mag dat natuurlijk nooit gebeuren, hoe erg de nood ook is, maar goed dat deed het wel; Dank voor je reactie

    Gr. Frank

    Reageer
    #6

    Hoi Frank,

    Hoe kom je er trouwens bij dat het nooit mag gebeuren? Als je het écht te lang ophoud, kan het bij iedereen misgaan! Hoe jong of oud je ook bent, man of vrouw dat maakt niet uit!
    Niemand kan het eeuwig ophouden..

    Gr. R.R.

    Reageer
    #7

    Dank je RR,

    Je hebt wel gelijk denk ik, mijn vrouw zei ook al vol is vol en daarna loopt het over. Maar het was meer dan overlopen en daarom dacht ik aan incontinentie. Je hoort ook niet van mannen van mij leeftijd die een "ongelukje" hebben om het zo maar te noemen.
    Ik ben maar met die broekjes gestopt. Ik deed ze toch al gelijk uit als ik thuis was of niet ver hoefde want ze zijn een remedie tegen de liefde;-)
    Hopelijk gaat het goed. Dank voor je reactie.

    Gr. Frank

    Reageer
    #8

    Ziet er in ieder geval niet uit als incontinentie Frank. Ik denk eigenlijk dat je gewoon in je broek hebt geplast omdat je het veel te lang hebt opgehouden. Kan iedereen overkomen;-)

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Dank je Mieke,

    Ik vermoed dat nu )ook, ik moest inderdaad al heel lang heel erg, maar nooit gedacht dat ik het letterlijk in mijn broek zou doen. En dan schaam je je dus echt de oren van je hoofd. Mijn secretaresse -die er helaas bij was- begon toen dat heel veel mensen lichte incontinentie hebben en dat heb ik toen maar aangenomen. Nou dank voor je reactie , VG Frank

    Reageer
    #10

    Verstandig om er mee te stoppen; Pech voor je dat er iemand bij was anders had je gewoon onder de douche kunnen gaan en alles in de wasmachine en niemand zeggen. Dat doet iedereen en daarom denk jij dat je de enige bent en schaam je je zo;-)

    Reageer
    #11

    Incontinentie komt in allelei vormen heel erg veel voor. Omdat het zo'n taboe onderwerp is, hoor je er gewoon heel weinig over.

    Ik vind het fijn dat er hier open en eerlijk over wordt gecommuniceerd.

    Reageer
    #12

    Klopt helemaal Anouk. Ik heb een keer in de bus met een groep in Turkije het te lang proberen op te houden. En ja uiteraard vlak bij het hotel hield ik het niet meer en en ook nog alles ik kon niet meer. s Avonds na wat wijntjes kwam de helft van de groep met z'n verhaal wat ze anders nooit verteld zouden hebben. Zo iss het wel

    Reageer
    #13

    ik denk dat iedereen wel s in een situatie terecht komt dat je het helemaal niet meer op kan houden of het te veel pijn doet. ikzelf moest zo erg dat ik er helemaal ellendig van werd en niet meer normaal kon bewegen en heb het toen maar laten lopen. dat is geen incontinentie. gewoon de konsekwenties er van dragen.

    Reageer
    #15

    ik denk dat Frank niet incontinent is als ik het lees.

    Reageer
Reageer op: Stoppen met incontinentiemateriaal?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief