Blaasprobleem

  • #1

    Hallo, ik ben een 58 jarige vrouw en heb al heel lang, niet 1 jaar al veel langer dus, het probleem dat ik dikwijls om het half uur moet plassen. Ligt ook niet aan de menopauze, had het al eerder.
    Niet alle dagen is dit maar toch veel waardoor het me erg beperkt in leuke dingen te doen zoals wandelingen, fietstochten...etc te doen. Alleen als ik weet dat er dichtbij een wc is durf ik het aan.
    Heb ik geplast dan heb ik soms zelfs direct de drang om terug te moeten en komt er weldegelijk een plasje.
    Ik voel dus bijna een constante plasdrang.
    Het is geen blaasontsteking.
    Ik neem sinds korte tijd medicatie via internet, noemt "Saga Pro" van "op zen puurst.nl" waarmee nog niet voldoende resultaat tot nu toe.
    Dank bij voorbaat voor eventuele tips.
    Veerle

    Reageer
    #2

    Maandag huisarts bellen Aandringen op spoed uroloog. Je leven mag niet worden beheerst door je blaas!

    Reageer
    #3

    Ik denk dat goed zou zijn om naar een bekkenbodemfysiotherapeut te gaan.

    Reageer
    #4

    Bekkenbodemtherapie zou kunnen helpen. Kan ook zijn dat er in je buik iets knel zit. Dan kan osteopathie helpen. Verder is je voedingspatroon belangrijk. Snelle suikers kunnen voor allerlei problemen zorgen en ook met het plassen.

    Reageer
    #5

    Dat middel dat je noemt is trouwens geen medicijn maar een voedingssupplement/kuidenmiddel. Zit calciumfosfaat in, waar je mee moet uitkijken omdat het de uitscheiding van magnesium bevordert.

    Reageer
Reageer op: Blaasprobleem


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief