Werken asperges op je blaas?

  • #1

    We gingen gisteravond asperges eten, heerlijk maar dat werkte toch op mn blaas. Zo erg dat ik voor we thuis waren niet meer kon en ging als een klein kind. mn vraag is dus of dit bekend is, dat je daar zo n last van kunt krijgen?

    Reageer
    #2

    Al in de oudheid stond de asperge bekend om haar geneeskrachtige kwaliteiten. Waterzucht, kiespijn en bijensteken zouden gebaad zijn bij de asperges. Maar de Grieken en Romeinen gebruikten de asperges ook om de smaak! De Romeinen wisten zelfs al dat je asperges blank kon houden door steeds weer nieuwe aarde op de scheuten te gooien. Slimme jongens die Romeinen!
    Overigens zaten ze er met die geneeskrachtige werking ook niet ver naast. Inmiddels is bewezen dat de asperges een vochtafdrijvende werking hebben (heilzaam voor mensen met nierstenen), goed zijn voor suikerpatienten, sommige huidziekten helpen bestrijden en een kalmerende werking hebben op gespannen zenuwen!

    Extra lekker zo gezond!

    ja, ze werken vochtafdrijvend, en dit stukje dit heb ik even voor je opgezocht.
    Brenda

    Reageer
    #3

    Ik moest bet ook mega vaak plassen na het eten van asperges. Dus lijkt te kloppen

    Reageer
Reageer op: Werken asperges op je blaas?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief