Blaaspijn

  • #1

    Hoi allemaal,

    Ben 21 jaar en ik heb al van jongs af aan last van blaaspijn. Doktoren hadden en toen over IC, wat nog heel onbekend was en vooral voorkwam bij oudere vrouwen. Bij een blaasonderzoek zijn ook de zweertjes vastgesteld. Er is alleen nooit echt IC vastgesteld, waarschijnlijk omdat het toen zo onbekend was. Kreeg toendertijd wel blaasspoelingen, urinebuis is opgerekt, medicijnen geprobeerd, niets helpt en als jong meisje is dat allemaal ook niet prettig: "je moet er mee leren leven". Dat doe ik nu al jaren. Gelukkig heb ik er soms weken geen last van. Ook is de drang tot plassen minder bij mij en heb ik geen last tijdens seks. Ik kan er eigenlijk vrij goed mee leven. Maar als ik echt die hevige pijnen heb, denk ik wel eens: moet ik hier de rest van mijn leven mee doorlopen, met de kans dat het erger wordt..

    Maar ik heb wel een aantal handige / makkelijke tips: ten eerste een hittepit / kruik, warmte helpt echt. De hittepit leg ik tussen mijn vagina en half op mn onderbuik. Misschien zit het tussen mn oren, maar misschien helpt het voor jou ook! Een andererare tip die kan helpen, die in ieder geval bij mij wel help: mastruberen. Echt heel raar, maar de pijn neemt echt af, een opluchting! In het begin voel je geen pijn, dan komt het een beetje terug maar vaak minder erg dan daarvoor.

    Misschien hebben jullie hier iets aan?! Succes allemaal!

    Reageer
Reageer op: Blaaspijn


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief