Mijn vriend plast in bed

  • #1

    Hallo iedereen,
    Ik weet het gewoon niet meer ๐Ÿ™
    Ik ben 36 weken ver in mijn zwangerschap en dus krijg ik binnen een paar weken een kindje.
    Ben heel blij natuurlijk, maar mijn vriend plast af en toe in bed en ik weet mij geen raad meer..
    Hij flipt dan ook echt helemaal als ik of zelfs hijzelf ervan wakker komt. Dan wil ik alles er zo rap mogelijk afsmijten, maar hij verwijt mij dan van alles en nog wat omdat hij moe is en da doet pijn want ik ben ook moe en ik wil ook slapen en ik heb er ook niet voor gekozen ๐Ÿ™
    Ons kindje komt binnen enkele weken en normaal zouden wij ons kindje toch een paar weekjes bij ons op de kamer houden vooraleer we hem in zijn eigen kamertje gaan leggen maar ik weet echt niet hoe ik dit moet doen als we dit terug tegenkomen, ik kan er niet meer tegen , t'is alsof alles mijn schuld is xs weet iemand hoe ik hier nog op kan reageren? Want ik heb het gevoel wat ik ook doe, het allemaal niet helpt. Alsof hij niets van respect voor mij heeft en dat doet pijn.

    Groetjes.

    Reageer
    #2

    Hey,

    Heel vervelend,voor jullie allebei.ย  Zou het kunnen dat je vriend uit schaamte zo fel op jou reageert?

    En is hij wel eens bij de huisarts geweest met zijn "probleem"? Om te achterhalen of er misschien een medische oorzaak voor is en of daar ook wat aan te doen is.

    Hoe je er verder op reageren moet,vind ik moeilijk te zeggen. Ik denk dat ik op een rustig moment met hem zou proberen te praten over hoe hij 'snachts op jou reageert en hoe jij je daar bij voelt. En dat jij je zorgen maakt hoe het zal gaan als jullie kindje er straks is. Misschien deelt hij dat gevoel wel en reageert hij zich af op jou omdat hij zich er rot bij voelt. Ik zou in ieder geval met hem er over praten. Maar ik snap dat dat voor mij makkelijk gezegd is?

    Groetjes Suzan

    Reageer
    #3

    misschien moet je hem eens vragen om naar de dokter te gaan

    of vragen of hij incontinentiemateriaal wil gebruiken,

    Het kan gebeuren.

    ik ben man en single omdat ik ook dit probleem heb

    Reageer
Reageer op: Mijn vriend plast in bed


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief