Bloed na het plassen & pijn

  • #1

    Hallo,

    Al ongeveer sinds een jaar heb ik last van pijn bij het plassen (dit zit ongeveer waar de eikel begint, aan de binnenkant). Af en toe kwam er na het plassen een druppel of een paar druppels bloed uit, soms heel weinig. Hiervoor ben ik toen naar de huisarts gegaan en daar hebben ze mijn urine getest op blaasontsteking. Toen daar niks uitkwam hebben we voor de zekerheid een kuur gedaan van Amoxicilline.

    Nadat dit niks voor mij deed ben ik doorgestuurd naar de uroloog. Hier hebben ze gekeken naar het geslachtsdeel en later nog een echografie gemaakt van de blaas en volgens mij ook nieren. Op de echo was niks te zien en eigenlijk kwam het erop neer dat er niks aan de hand was.

    Kan het zijn dat ze iets gemist hebben? Soms heb ik weken lang geen last van bloed (wel de pijn bij het plassen) en dan opeens op een dag wel.

    Weet iemand wat misschien het probleem kan zijn?

    Reageer
    #2

    Ik ben trouwens ook getest op SOA's bij de GGD. Hier kwam ook niks uit.

    Reageer
    #3

    Moeilijk te zeggen. Je zou toch terug moeten naar de uroloog

    Reageer
    #4

    Bedankt John! Ik heb contact opgenomen met mijn huisarts.

    Reageer
Reageer op: Bloed na het plassen & pijn


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief