witte bloedcellen

  • #1

    Hallo,

    Ik heb mijn urine ingeleverd bij de dokter en hier kwam uit dat er een klein streepje witte bloedcellen in mijn urine zat maar geen nitriet en mijn dokter zegt dus dat er geen blaasontsteking zal zitten, maar waarschijnlijk contaminatie van huid of vagina.  Kan dit echt? Betekend witte bloedcellen geen infectie? Inderdaad is mijn urine ook op kweek gezet en hier hebben ze niks anders uit kunnen halen door vaginale contaminatie. Ik heb wel eerst mijn vagina gewassen en netjes de mid-stream opgevangen.. Het zit me niet helemaal lekker. Wat denkt u ervan?

     

    MVG.

    Reageer
    #2

    Ja dat kan echt

    Reageer
    #3

    Bedankt voor uw reactie. En moet ik dan denken aan een vaginale infectie ofzo of waarom komen er witte bloedcellen vanuit mijn flamoes in de urine terecht?

    Reageer
    #4

    Nee, dat hoeft geen infectie te zijn. Althans geen ernstige infectie waar je klachten van zou moeten hebben. Het lichaam ruikt dat dan vanzelf weer op

    Reageer
    #5

    Ik heb dit ook! Had een zelftest gedaan want ik dacht dat ik een urineweginfectie/blaasontsteking had. Zaterdagavond brandde het namelijk ontzettend daar beneden, iets dat ik ook had bij een vorige urineweginfectie. Dus het zou toch ook gewoon wel een urineweginfectie of blaasontsteking kunnen zijn?

    Reageer
    #6

    dat zou zeker kunnen

    Reageer
Reageer op: witte bloedcellen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief