Blaasontsteking bloed

  • #1

    hallo,net na huisartsenpost geweest .Ik had veel pijn in lies .urine ingeleverd nu blijkt dat er bloed in de urine zit.ik heb antibiotica meegekregen.Is het normaal dat er bloed wordt aangetroffen in urine bij blaasontsteking .Maak me wel zorgen.

    Reageer
    #2

    Dat is een vrij normaal verschijnsel en hangt af van graad van infectie

    Reageer
    #3

    dank u wel voor u reactie.

    Reageer
    #4

    Cora.nog even een vraagje.Als bij blaasontsteking alleen leucocyten worden gevonden in urine kan het dat ook blaasontsteking zijn.Nu urine op kweek maar ik heb gevoel dat het bloed uit wondje vagina komt.Kan dit toeval zijn.Of heeft dit met urine niks te maken:

    Reageer
    #5

    Het kan toeval zijn. Maar nog steeds een blaasontsteking

    Reageer
    #6

    hoi.Maar volgens het internet moet er altijd een bacterie in zitten in de urine .Bij mij niet het geval .Hoe kan een dokter dan met zekerheid zeggen dat ik blaasontsteking heb.zien ze dat aan de leucocyten dan in de test.?Begin me nu wel zorgen te maken.

    Reageer
    #7

    ik heb nog een vraagje.Als je antibiotica heb gehad en urine gaat daarna op kweek kunnen ze dan nog wel de bacterie vinden ?

    Reageer
    #8

    Als het goed is niet

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: Blaasontsteking bloed


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief