Wat te doen?

  • #1

    Hallo,

    Ik heb even een vraag.. Ik heb vorige week urine ingeleverd en bleek blaasontsteking te zijn. Kuur gekregen. Maar had het idee dat het niet geholpen had. Vandaag weer urine ingeleverd. Nu wordt het op kweek gezet en moet ik morgen terug bellen. Ik heb alleen paar keer gehad, dat er bloed en eiwitten en oud in urine te vinden waren, maar geen bacterie. Toen kreeg ik niet nog een kuur. Ik heb toen een half jaar met die klachten rond gelopen en had last van koorts. Uiteindelijk had de internist (ben er niet meer onder behandeling) overleg gehad met microbioloog uit ziekenhuis gehad en gaven zij mij 2 weken antibiotica. Toen was ik ervan af.

    Stel dat er morgen weer uit komt dat er geen bacterie in urine zit, wat kan ik dan het beste doen? Want heb pijn rechts onder in mijn buik en pijn aan beide flanken. Ook prikt/brandt het met plassen.

    Mvg Linda

    Reageer
    #2

    Vraag dan een verwijzing naar de uroloog

    Reageer
Reageer op: Wat te doen?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief