Vaak plassen, zoete geur en vlokjes

  • #1

    Hallo,

    Ik moet denk ik nu al zo'n anderhalf jaar om de haverklap naar het toilet. Ik voel dan aandrang om te plassen en er komt ook genoeg uit. Dit is echt heel erg vervelend maar voor mij niet zorgelijk.

    Nu heb ik de laatste weken erg veel rugpijn, zowel in het midden als laag onder. Soms trekt de pijn door naar mijn buik. Ik ben ook erg veel misselijk. Ik heb een echo van mijn nieren en blaas gehad, hier was niks afwijkends op te zien.

    Ik heb nu sinds 2 dagen erge zoet ruikende urine. Het is helder maar er zitten wit achtige vlokjes in? Mijn suikerwaardes waren prima zo'n 2 maanden geleden. Ik heb geen diabetes of dergelijke.

    Is dit iets als het aanhoud om mee naar de huisarts te gaan of niet nodig. Herkent iemand dit ook?

    Ik ga liever ook niet weer naar de huisarts omdat ik diverse keren met uiteenlopende klachten heen ben geweest en er dus na een echo en bloed onderzoek niets afwijkends uitkwam. Ja, als enige verhoogde dhea hormoon.

     

    Groetjes

     

    Reageer
    #2

    Hoe vaak ga je naar toilet?

    Reageer
    #3

    Om de 15 minuten ongeveer. Ik heb dan ook een volle blaas. Hier is geleidelijk aan minder tijd tussen gaan zitten

    Reageer
    #4

    Dan is jet toch hoogste tijd om eens naar de huisarts te gaan

    Reageer
Reageer op: Vaak plassen, zoete geur en vlokjes


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief