Broekplassen

  • #1

    Mijn dochter van bijna 15 heeft eigenlijk nooit echt last gehad van zindelijkheid. Af en toe wel eens een ongelukje gehad maar dat hoort er bij. Dit jaar is het wel een beetje een probeem aan het worden. Zij heeft dit jaaf 3x een natte broek gehad en voor een 15 jarige is dat wel erg veel:
    1. De eerste keer dit jaar was onderweg naar een vakantiehuisje in Zeeland (in de mei vakantie) het gebeurde in de auto ze zei niets tot dat we er waren en toen ze uit stapte zag ik dat haar hele broek nat was.
    2. De tweede keer was midden in de nacht, ze zei dat ze dacht dat ze op de wc zat. Ik wist op dat moment (en nu nog steeds niet) of ik dat moet geloven.
    3. De derde keer was op school. Ze moest die dag (het 8ste uur) een boekbespreking houden. Het 5e uur deed ze het in de klas in haar broek. Alles was nat. Ik denk dat het door de zenuwe kwam.
    WAT MOETEN WIJ HIERMEE DOEN?

    Reageer
    #2

    Pampers geven

    Reageer
Reageer op: Broekplassen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief