Constant een rare aandrang? Niet goed kunnen uitplassen ofzo?

  • #1

    Hoi,

    Ik wil even mijn verhaal kwijt en hopelijk kan iemand mij misschien een beetje gerust stellen met eventuele ervaring oid.

    Het begon allemaal 3 jaar geleden. Ik kreeg blaasontsteking na blaasontsteking. De reden ervoor was vaak moeilijke seks en daarna niet naar de wc gaan... Ik weet het, dom. Ik wist dat toen nog niet. Elke keer weer een potje naar de HA brengen totdat er een keer uitkwam dat ik geen ontsteking had. Ik had alleen een aandrang om telkens te plassen. Het is een beetje een raar gevoel. Vooral onderin zit het, dat ik denk van er moet nog een beetje uit. Dit had ik ook altijd bij ontstekingen. Uiteindelijk (op mijn verzoek) naar de uroloog gegaan maar die wimpelde het een beetje af met: "Je wilt vast vrij zijn van school...". Ik voelde me onbegrepen, en ben in huilen uitgebarsten. Gek werd ik van de aandrang. Ik kreeg vesicare mee en een onduidelijke diagnose, mijn blaaswand zou verdikt zijn door alle ontstekingen. De vesicare hielp een beetje tegen de aandrang, en na een tijdje was het weg. Ik gok een aantal weken. 2 jaar lang ging het goed, tot dit weekend. Ik had vrij veel caffeine en alcohol gehad, en twee dagen er na kreeg ik dezelfde symptomen van een blaasontsteking. Potje gebracht naar de HA, en weer geen ontsteking. Nu een week later loop ik er nog steeds mee rond. Ik ga sowieso maandag bellen voor een nieuwe afspraak bij de uroloog, maar is hier iemand die dit herkent? Ik wil er wel even bij zeggen dat ik ook nog PDS heb, en dat ik erg vaak obstipatie heb. Toch gaat dat deze week goed.

    Iemand die mij een beetje gerust kan stellen?

    - Jenna

    Reageer
    #2

    ga met de klachten naar een bekkenbodemfysiotherapeut en laat eens je bekkenbodemspieren meten

    Reageer
Reageer op: Constant een rare aandrang? Niet goed kunnen uitplassen ofzo?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief