Bloed in urine

  • #1

    Hoi allemaal,

    Eergisteren ben ik naar de huisarts geweest vanwege pijn in mijn flank, onderrug, onderbuik, liezen en bovenbenen. Ik moest meteen urine inleveren. Daar bleek bloed in te zitten. Microscopisch. De urine is opgestuurd en de dag erna kreeg ik te horen dat er geen blaasontsteking of bacterien etc te vinden waren. Hier wil de dokter het bij laten. Heb ik het mis of is dit onverantwoord??

    Reageer
    #2

    Dit probleem heeft directe medische evaluatie door een uroloog nodig

    Bloeden in het urinestelsel in een deel ervan, maar we kunnen niet onderscheiden of de bron van dit bloed de urineleider, nier of blaas of urinebuis (urine) is, dus de arts moet de noodzakelijke tests uitvoeren, ongeacht de mate van bloed in de urine.

    Reageer
    #3

    Aanwezigheid van microscopisch bloed, hoeft verder geen probleem te zijn. Dat komt wel vaker voor

    Reageer
    #4

    Ik werd vanmorgen weer wakker met vreselijke pijn. Ik heb zelf het idee dat het om een niersteen gaat. Ik moest het maar proberen uit te houden met pijnstilling, maar ik denk dat ik toch gewoon een doorverwijzing hebben moet!

    Bloed kan idd onschuldig zijn, maar in combinatie met zulke pijn zou je toch zeggen dat er iets is.

    Dank v jullie reacties!

    Reageer
Reageer op: Bloed in urine


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief