Blaas van 300cc,

  • #1

    Na incontinentie zei een vriend dat mijn blaas misschien te klein was. Dat heb ik maar eerst zelf gemeten. Bij 300cc heb ik heel erge aandrang. Als ik wacht tot het niet meer gaat meet ik nog geen 500cc. Volgend google moet de blaasinhoud 400cc tot 600cc zijn Kan iemand mij vertellen of ik dan van 300cc of die bijna 500cc uit moet gaan?

    Reageer
    #2

    Hoezo na incontinentie?  bedoel je daarmee dat je een keer niet op tijd naar de WC en toen in je broek hebt geplast?

    Reageer
    #3

    Ja, dat gebeurde er.

    Reageer
    #4

    Dat heet een ongelukje...met incontinentie heeft dat niks te maken. Hoeveel je plast ligt vooral aan hoeveel je drinkt. Dat kan bij de een minder dan bij de ander zijn.  Ak met al niks om je zorgen over te maken en daar moet je je ook niet mee bezig blijven houden.   Dit zijn van die ongelukjes die wel vaker voor komen...

    Reageer
    #5

    ik had bij een andere vriend een halve liter Cola Zero gedronken.  Niet veel, maar zo'n kleine blaas bij mij is dan vol. Bij mijn meting liep hij toen bij zeg 450cc eigenlijk over. Net nog niet maar dat was zaak van seconden. Gistermiddag dus wel. Duidelijk. Ja ongelukje is bij kinderen maar zo kun je het dus noemen. Ik begrijp dat als ik minder ga drinken de blaas nog kleiner wordt, maar ze zeggen niet dat hij bij meer groter wordt. Nee ik hou me er niet te lang mee bezig, drink gewoon bier vanavond.

    Reageer
    #6

    Gewoon op tijd plassen gaan.

    Reageer
    #7

    Ik weet niet zoveel van groottes van de blaas. Weet wel dat een overactieve blaas kan maken dat je al snel moet plassen. Moest zelf steeds de bosjes induiken omdat ik steeds moest plassen maar na bekkenbodemfysio duurde het langer voor ik  moest  plassen en was de hoeveelheid dus ook groter.

    Bier of cola drinken kan het probleem verergeren. Zo kan insulineresistentie zorgen voor vaak moeten plassen. Daarbij zorgen drankjes als  cola en bier voor de onttrekking va allerlei stoffen aan je lichaam; vitaminen en mineralen, waardoor het plasprobleem verergerd kan worden. Een stof als magnesium, bijvoorbeeld, speelt een rol bij de spierspanning Tekort daaraan kan dus problemen geven bij het poepen en plassen, ook stressincontinentie.

    Reageer
Reageer op: Blaas van 300cc,


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief