Droge Plasser

  • #1

    Hallo

    Ik heb sinds een maandje of 2 een hele droge plasser niet op de voor huid maar op de plasser zelf als je snapt wat ik bedoel. Ik vind dit erg vervelend omdat als mijn veletje naar achtergaat en vervolgens trug wil hwt niet gaat omdat het zo droog en ruw is. Is dit probleem erf? Weet iemand wat ik hier tegen kan doen?

    Reageer
    #2

    Het is mogelijk dat je een (schimmel)infectie hebt. Ga naar de huisarts en laat ernaar kijken. De huisarts kan er dan ook meteen iets voor voorschrijven. Ik neem aan dat je je penis wel iedere dag goed schoonmaakt. Met de voorhuid helemaal naar achteren, zodat je eikel helemaal bloot komt te liggen.

    Reageer
    #3

    ik maak hem altijd om de dag schoon, weet u ook waardoor ik een mogelijke schimelinfectie heb?

    Reageer
    #4

    Een schimmelinfectie kan spontaan ontstaan door lichaamseigen schimmels/gisten.

    Maar ik zou eerst maar eens beginnen om je penis iedere dag te wassen. Als je masturbeert en je penis dan niet goed schoon maakt, kunnen sperma resten indrogen en ook problemen veroorzaken.

    Reageer
    #5

    kan ik die sperma resten ook weg halen?

    Reageer
    #6

    Ja, door iedere dag je penis te goed te wassen, eventueel  ook even wassen na het masturberen

    Reageer
    #7

    ik heb iets gelezen van eerst spoelen met warm louw water en dan boenen met zeep. Als dit moet welke zeep kan ik dan het best gebruiken Zwitsal? En moet ik mijn penis vervolgens goed afspoelen?

    Reageer
    #8

    Niks geen zeep gebruiken!  Alleen water is voldoende

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: Droge Plasser


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief