Blaas/rug/onderbuik problemen

  • #1

    Hallo. Ik heb al een tal maanden last van mijn blaas/rug en onderbuik. Ik heb heek vaak dat mijn urinestraal zwak is en heel langzaam op gang komt. Branderig gevoel op mijn eikel. Daarbij heb ik ook de heletijd pijn in mijn onderrug. Buikkrampen komen en gaan. Ik heb sindskort ook minder kracht in mijn rechterbeen. Zo voel ik constant een soort spierpijn in mij hamstring en zak ik er soms doorheen. Het is volgens mij met plasklachten begonnen na een ziekenhuisopname door overmatig drugsgebruik(ghb) Ik heb toen ook aan een katheter gezeten . Ik heb pas mijn urine ingeleverd bij de dokter. Maar er werd niks in mijn urine gevonden. Kan iemand me helpen?

    Reageer
    #2

    Moeilijk om daar zo iets over te zeggen... Is de urine op kweek gezet of heeft de huisarts de urine getest?

    Reageer
    #3

    De huisarts heeft de urine getest. Ook heb ik lichte stekende pijn in mijn onderrug/bil wat ook door trekt naar mijn rechterhamstring. Ik voel ook een steek in mijn linkerknie.

    Reageer
    #4

    Ohja. Heb ook darmproblemen

    Reageer
    #5

    Zou het een hernia kunnen zijn?

    Reageer
    #6

    Dat zou mogelijk zijn...maar dat zal dan onderzocht moeten worden.

    Je kunt ook nog een aan de huisarts vragen om de urine op kweek te laten zetten. De huisarts kan niet op alle bacteriën testen.

    Reageer
Reageer op: Blaas/rug/onderbuik problemen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief