pijn na plassen

Bereken hier je BMI

De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

cm
KG
 • #1

  hallo ik heb nu al een maand of twee last van veel plassen en als ik dan klaar ben komt een branderig e pijn .het zit echt aan het einde van mijn vagina en niet echt in mijn buik of zo...het is echt geen blaas ontsteking dat heb ik al wel een paar keer gehad toen ik jonger was .....nu heb ik er ook veel slijm bij gewoon doorzichtig het stinkt niet of zo.....als ik in mijn periode zit dan heb ik geen last van die pijn .....van de slijm zie ik dan natuurlijk niks.

  ik ga denk ik toch maar een uitstrijkje laten maken en blaas test doen denk ik.....wat denken jullie

  dank je wel nancy

  Reactie
  #2

  Zowieso kan het geen kwaad om eens een keer een uitstrijkje te laten maken. Vooral als je erge last hebt van stinkende afscheiding. Maar de klachten klinken ook echt als blaasontsteking. Je bent toch niet zwanger? Dan heb je ook die klachten. Maak een afspraak en laat het onderzoeken

  Reactie
  #3

  Hoi!

  Ik heb zo ongeveer hetzelfde. Had vroeger nooit last van m'n blaas. Toen ik pfeiffer kreeg, kreeg ik blaasontsteking, ik kreeg een paar kuren antibiotica maar het ging maar langzaam weg. Het is toen een paar maanden weg geweest, maar heb nu erge last bij het plassen. het is geen blaasontsteking! Vooral na het plassen doet het branderig pijn. Heel vervelend en niets helpt. ben naar de uroloog geweest en die heeft me doorverwezen naar zijn collega omdat dit niet 'zijn gebied was'. Ik weet dus niet waar ze aan denken.... Het gekke is ddat ik er ook veel minder last van heb als ik ongesteld ben (bijna geen). en juist heel veel twee weken erna. Ik ben heel bang voor ic, maar hoop dat het toch iets makkelijks niet chronisch is. Heb er nu al bijna een jaar last van.

  Ik weet dus in ieder geval wat je doormaakt!! Zelf hoop ik nog getest te worden op trichomonas (ofzo, moet de precieze naam nog opzoeken) een soa die je ook van wc brillen kan oplopen en die pijn bij het blassen en veel slijm geeft... wie weet iets??

  Reactie
  #4

  hallo ik heb het zelfde wat jullie nu zeggen, als ik plas doet het pyn bij me vagina niet in mijn buik en bij de laatste druppels doet het echt heel erg zeer.
  weten jullie misschien wat het is ?

  Reactie
  #5

  In tegenstelling tot mijn voorgangers denk ik niet dat het hier om een blaasontsteking gaat.
  Als je ooit een blaasontsteking hebt gehad dan herken je dat gevoel wel. Ik heb de zelfde klachten als jij en ben hiervoor al twee keer bij de huisarts geweest. Hij constateerde een schimmelinfectie (candida). Hij schreef me een zalfje voor maar het blijkt erg hardnekkig (maar ze beginnen natuurlijk met een mild middel). Dus morgen ga ik maar weer terug naar de huisarts. Als ik jouw was zou ik dat ook doen. Succes!

  Reactie
  #6

  ik heb precies hetzelfde, het laatste doet erg pjin... maar ik weet ├ęcht niet wat het is, wie heeft enig idee?

  Reactie
  #7

  Ik ben naar de gynaecoloog geweest en deed een urinetest, ik heb geen blaasontsteking maar ik heb een tijdje geleden wel 1 gehad. Ik blijf last hebben van pijn bij het plassen, de gynaecoloog schreef een zalf tegen schimmel voor maar die heeft niet geholpen..ik heb er nog altijd last van..wie kan mij helpen?

  Reactie
  #8

  Hoe lang is het geleden dat je een infectie hebt gehad? Heb je voldoende tijd genomen om het volledig te laten herstellen? Kun je voorstellen dat een volledig herstel wellicht meer tijd nodig heeft en dat je dus misschien meer geduld kunt betrachten? Per slot van rekening ben je behandeld door de medisch specialist die hier het meeste verstand van heeft en die heeft de diagnostiek bedreven en op basis hiervan de conclusie getrokken.

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Bij mij is het s'nachts begonnen een druk op mijn blaas en pijnlijk gevoel in mijn onderbuik die vermeerderde na het plassen'erge pijn' waarvoor ik een pijnstiller moet nemnen'. Van pontus naar pilatus gestuurd, geen infectie gevonden in mijn urine, uitstrijkje ok,scan baarmoeder,eierstokken ok.

  Heb twee volle weken antibiotica gekregen heeft tot zo'n 10dagen erna geholpen , ze willen nu blaasonderzoek doen maar ben er niet happig op. Ben intussen naar indische dr geweest die me streng dieet en acupunctuur gaf, helpt 3weken maar dan herbegint de pijn, moet volgende week weer gaan en gaat me nu iets van kruiden geven,ik hoop dat het werkt!! Ben slapeloze nachten beu,nu ook pijn overdag,ik loop er echt ambetant an rond!Hangt sterk periodiek af,tijdens maandstonden practisch geen last maar wel met ovulatieen juist voor maandstonden piek.

  Reactie
  #10

  Ik heb er ook last van, bleek geen blaasontsteking te zijn. Pijn en branderig gevoel bij het laatste beetje, vaak moeten plassen. Volgens mijn huisarts kan het ook komen door het aanspannen van de bekkenbodemspieren. Ze wist me te vertellen dat dit vaak niet geconstateerd wordt, maar dat er wel degelijk wat aan te doen is. Als je die niet goed gebruikt kun je vergelijkbare klachten krijgen als bij blaasontsteking. Komt dus niet alleen voor bij vrouwen die na een bevalling last hebben van verzakkingen. De tip die ik gekregen heb is om vooral de spieren te ontspannen (oefeningen zijn te vinden op internet), makkelijker gezegd dan gedaan. Als het echt niet lukt kan de fysio hier ook nog bij helpen.

  Reactie
  #11

  ik heb ook het zelfde probleem heb pijn na het plassen en dat kan dan nog een uur dat ik geplast heb pijn doen .ben al naar de uroloog geweest en vonden niets ben nu naar de gyn geweest en hebben een cyste uitgehaalt en de pijn is wel minder

  Reactie
  #12

  Hoi,
  Het zou ook kunnen komen door een schimmel infectie; die is niet zo makkelijk te ontdekken. Ik zou naar een laboratorium gaan en laten testen op schimmels. En ja ook een cyste kan het gevolg zijn van een schimmel.
  Gus

  Reactie
  #13

  Lees ook hiet verder over pijn bij het plassen:
  http://gezondheid-voeding.todio.nl/ziektes-aandoeningen/pijn-bij-het-plassen-wat-te-doen-5452.html

  Reactie
  #14

  Ik heb hier ook al maanden last van. het gekke is dat ik talloze keren blaasontsteking heb gehad, dat mij altijd precies dezelfde klachten gaf. Toch krijg ik test na test te horen dat het geen blaasontsteking is. Tevens heb ik geen soa, dat heb ik ook al laten testen. Ik ben hier erg bezorgd om.

  Reactie
  #15

  Ik heb nu al een aantal maanden heel erg last na he plassen. Je kan het niet echt pijn noemen het is eerder heel naar. Dat nare gevoel na het plassen kan doms nog uren door gaan. Er is eigenlijk niks wat er tegen helpt.. Me zelf bevredigen geeft wel even een korte verlichting maar daarna is het weer precies het zelfde. Het rare is dat het niet altijd zo is( meestal wel) en dat hoe erg het is en hoe snel of langzaam het weer voorbij is ook heel erg wisselt.. Ik heb ook veel witte afscheiding. Het ruilt verder niet vies of is een rare kleur het is alleen wel veel. Ik heb geen idee wat ik heb maar ik weet wel dat ik bijna niks meer doe omdat ik bang ben om na de wc te gaan en als het mis gaat kan ik niks meer daarna. Ian tips? Ga morgen naar de huisarts

  Reactie
Reageer op: pijn na plassen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief